Ние слагаме прозореца на PVC с нашите ръце

Поставяме ПВЦ прозореца с нашите ръце

Прозоречният перваз е един от най-важните компоненти на всеки прозорец. В условията на съвременния ежедневен живот той редовно се излага на голямо разнообразие от външни влияния: влиянието на температурните промени, механичните натоварвания, проникването на влага и влиянието на слънчевите лъчи. Всички изброени по-горе точки трябва да се вземат предвид преди закупуването на перваза на прозореца и монтажа му.

1. Подрязване

Струва си да се отбележи, че разходите за PVC прозоречни первази и услуги за тяхното инсталиране са сравнително демократични. Въпреки това, в някои случаи потребителите предпочитат да извършват инсталационни работи сами. Това се дължи основно на факта, че тази процедура е много проста и няма никакви специфични нюанси.

За да започнете, трябва да коригирате размера на продукта, който ще закупите, за размерите на даден прозорец. Трябва да се помни, че плочата, която трябва да бъде инсталирана, трябва да бъде по-голяма от отвора, тъй като краищата й трябва да бъдат изкопани в стените на най-малко пет сантиметра от всяка страна. Трябва да се внимава при срязването. Необходимо е да натиснете силно върху повърхността на плочата, за да избегнете пукнатини и стружки. Широчината на прозоречната плоскост често се простира отвъд ръба на отвора с 10-15 сантиметра, въпреки това също е възможно да се монтират плочи, отрязани с външната стена.

2. Подготвителна работа



Старият перваз на прозореца трябва да бъде демонтиран внимателно и мястото за монтаж трябва да бъде почистено от строителни отпадъци и други замърсители. След като извършите тази работа в отвора, трябва да поставите маяците, което ще помогне да се изравни дъската с нивото. Предният ръб на продукта, който ще се монтира, трябва да бъде леко наклонен към повърхността на пода.

3. Фиксиране

За да се извърши качествено фиксиране на конструкцията, се разрешава използването на строителни лепила, хоросан, винтове върху механични подпори. Дълбочините, които остават след тази процедура, трябва да бъдат издухани с монтажна пяна, чийто излишък трябва да бъде отрязан с нож за строителството след поставяне.

4. Заключителни удари

В краищата трябва да се поставят декоративни капачки и да се отстрани защитното фолио от повърхността на пластмасата. След това инсталацията е завършена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на пластмасови прозорциМонтаж на пластмасови прозорци
Монтаж на прозоречни первази на пластмасови прозорциМонтаж на прозоречни первази на пластмасови прозорци
Инсталиране на перваза на прозореца със собствените си ръцеИнсталиране на перваза на прозореца със собствените си ръце
Как да вмъкнете пластмасов прозорец?Как да вмъкнете пластмасов прозорец?
Размери на отвора и прозорец блок от пластмасови прозорциРазмери на отвора и прозорец блок от пластмасови прозорци
Монтаж на алуминиева дограмаМонтаж на алуминиева дограма
Стъпки за подмяна на перваза на пластмасови прозорциСтъпки за подмяна на перваза на пластмасови прозорци
Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?
Как да инсталираме пластмасови PVC прозорци в дървена къща?Как да инсталираме пластмасови PVC прозорци в дървена къща?
Подмяна на перваза на прозорецаПодмяна на перваза на прозореца
» » Ние слагаме прозореца на PVC с нашите ръце
© 2021 BggeHat.com