Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?

Инсталирайте в къщата си пластмасови прозорци - удоволствието не е евтино. Разбира се, не можете да запишете качеството на прозореца, но освен това трябва да платите за инсталационните услуги. И защо да не намалите разходите си и да направите част от работата си, например, да направите измервания? Това е доста лесно, достатъчно, за да се задействате с лентова мярка, ниво и информация как да измервате правилно пластмасовия прозорец.

Къде да започнем?

Измерване на пластмасовия прозорец Най-удобно е да се правят измервания на отваряне на празен прозорец, но е малко вероятно някой да се осмели да застреля стари прозорци, преди да бъдат закупени нови. Ето защо ще говорим как да правите измервания на стария прозорец.

Първото нещо, което трябва да направите, е да подготвите работна област, т.е. самия прозорец. Извадете от прозореца перваза на прекалено много, преместете завесите отстрани така, че да не се намесва, а хоризонталните и ролетните щори са най-подходящи за премахване.

Измерванията трябва да се извършват както отстрани на стаята, така и отстрани на улицата, така че ако живеете на последния етаж, помолете някой да ви помогне.

Как да измервам прозорците?

1) Първата стъпка е да се определи височината на отвора на прозореца. За да направите това на закрито, използвайте лентова мярка, за да измерите разстоянието между перваза и горния наклон.

Не забравяйте да измерите дължината на прозореца от двете страни, а левият и десният наклон може да се различават по размер, което означава, че отварянето на прозореца се прави неравномерно.

На нивото измервайте ъгъла на отклонение на страничните наклони от хоризонталната равнина.



2) След измерване на ширината на отвора на прозореца с лента от вътрешната страна на стаята. Освен това, използвайте нивото, за да определите ъгъла на отклонение на горния наклон от хоризонталната равнина.

3) Измерване с лента измерване на периметъра на стария прозорец.

4) Всички същите измервания на дължина и ширина трябва да бъдат направени от уличната страна на прозореца и резултатите трябва да бъдат сравнени.

Това е необходимо, за да се определи дали е необходимо да се изравнят вътрешните и външните наклони и дали е необходим допълнителен слой монтажна пяна.

Размери на пластмасовия прозорец 5) След това измерете размерите на перваза - дължината и дълбочината му. Това е много важно нещо е как да се направи измервания под пластмасовия прозорец перваза всъщност заема голяма част от прозореца на отваряне и на нейната ширина може да зависи от ширината на профила.

6) В последния завой погледнете дали външният долен ръб на прозореца, откъм улицата, е на нивото със стената. Ако не, измервайте колко голямо е това отклонение. Това е необходимо, за да се знае размерът на дренажния профил.

7) Резултатите от измерването трябва да бъдат съобщени на продавача на прозорците и на тях ще бъдат произведени вашите прозорци.

Както можете да видите, не е трудно да направите пластмасов прозорец и ще ви отнеме 15 минути, за да го направите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасовият прозорец се състои от дизайнаПластмасовият прозорец се състои от дизайна
Как да вмъкнете пластмасов прозорец?Как да вмъкнете пластмасов прозорец?
Пластмасови прозорци с прозорецПластмасови прозорци с прозорец
Как се проектира ролетните щори, закрепени към пластмасовите прозорциКак се проектира ролетните щори, закрепени към пластмасовите прозорци
Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?
Евтини прозорци как да се разграничат фалшификатиЕвтини прозорци как да се разграничат фалшификати
Подмяна на перваза на прозорецаПодмяна на перваза на прозореца
Как да се измери хоризонталните, вертикални щори на пластмасови прозорци?Как да се измери хоризонталните, вертикални щори на пластмасови прозорци?
Как да изберем подходящите пластмасови прозорциКак да изберем подходящите пластмасови прозорци
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
» » Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?
© 2021 BggeHat.com