Пластмасови прозорци с прозорец

Повечето от пластмасовите прозорци имат здрава конструкция, някои от тях са снабдени с механизъм за завъртане, който ви позволява лесно и бързо да проветрява стаята. Въпреки това, такава система за вентилация не винаги е удобна, особено при сурови климатични условия. Ето защо много производители правят не само класически PVC конструкции, но и пластмасови прозорци с прозорец, които осигуряват най-удобната и "правилна" вентилация при всякакви метеорологични условия.

Наличие на прозорец: плюсове и малки минуси

Що се отнася до надеждността и удобството, тези проекти не са по-малки от единичните стъкла.

На първо място, наличието на прозореца позволява кръгова вентилация на помещението.

И на второ - почти елиминира течения.

Прозорец, който няма прозорец, може да бъде отворен по два начина: въртене (на пълна височина) и завъртане (само отгоре). Съгласете се, това излъчване е пряк път към течения и вследствие на това настинки. И с помощта на прозореца можете да запълнете стаята с чист въздух и да не го прехлаждате.

Ако решите, че в дома ви трябва да има пластмасови прозорци, прозорците с прозорец са оптимални и поради няколко други причини:

  • Идеален за семейства с малки деца - детето няма да може сам да отвори прозореца;
  • Удобен за любителите на закрити цветя и декор на прозорците - няма нужда да се почистват саксии, вази, орнаменти от перваза на прозореца;
  • Тези прозорци са подходящи за спалнята - можете да поддържате оптималната температура на въздуха по всяко време на годината. И за кухнята - осигурете вентилация по време на готвене, независимо от времето извън прозореца;
  • За апартаменти или къщи с големи прозорци, прозорците също са удобни - няма нужда напълно да се разгъва обемен дизайн;

По-възрастните хора ще бъдат твърде щастливи, ако им е известно, че много от тях не могат и не искат да се справят с нови механизми.

Както можете да видите, има много плюсове. Но от недостатъците могат да се идентифицират само по-високи разходи и леко намаляване на осветлението в помещенията, поради факта, че пластмасовите прозорци с прозорец са оборудвани с допълнителна преграда.

Какви са прозорците?

Изграждането на прозорци с прозорец е от няколко разновидности:

  • Mortise строителство - е неразделна част от прозореца, тя се вписва както в размер и цвят, което означава, че изглежда перфектно. Тази опция е най-скъпата, но и най-издръжлива.
  • Плаващ дизайн - монтиран в съществуващ профил чрез рязане на един от прозорците. Прозорецът се държи върху специални панти, които се поставят върху рамката на прозореца. Версия на бюджета, не е особено силен, ако се побере в най-скоро, че ще се промени напълно прозорците и вентилаторът е необходимо спешно.
  • Плъзгащ дизайн - направен за индивидуални измервания по поръчка. Стъклото се фиксира върху хоризонтално разположени скици. Същите състезатели държат самия прозорец и осигуряват отварянето му / затварянето. Изключително крехко устройство, въпреки че се смята за най-модерното. Подходящ за сезонни жилища, например, къща.


Ако решите да поръчате подобен дизайн за вашия апартамент или къща, е важно да се има предвид, че прозорците с пластмасови цени са съвсем различни, съставени от няколко фактора. Всички горепосочени видове прозорци могат да бъдат разделени на още четири вида, които влияят върху цената:

  • Прозорец в солиден двоен стъклопакет;
  • Прозорецът, който има под себе си още едно отварящо се капаче, вторият лист е твърд;
  • Прозорец и напълно отворен втори лист;
  • Прозорец крило и напълно отваряне прозорци крила.

Най-популярни сред потребителите са прозорците с класическа форма - правоъгълни, заемащи около 1/3 от листата.

Също така разпръскващи и наклонени конструкции (преходи) - 1/3 от горната част на целия изолационен стъклен елемент или неговата половина. Тук всичко зависи от размера на самия прозорец.

Цената на пластмасови прозорци с прозорец

Както вече беше споменато по-горе, на първо място, цената зависи от вида на самия прозорец и от размера на прозореца. Също така ролята играе фирмата, която прави профила на прозореца. Най-известният на прозореца на пазара може да се счита за фирма: VEKA, REHAU, KBE, която изработва профил на немската технология. Цената на продуктите им е почти същата, например за прозорец с прозорец с размер 1300x1300 мм ще платите:

  • От 9000 рубли - стандартен прозорец в пластмасов прозорец на глуха;
  • От 9500 рубли - прозорец с прозорец и съседен неотварящ се капак;
  • От 10500 рубли - твърдо листо с прозорец и отваряща се врата;
  • От 11500 рубли и по-горе - прозорец с траверса и напълно подвижни врати.

Струва си да се има предвид, че трябва да се заплати отделна такса за доставката на прозореца и инсталирането му. Демонтажът на старата структура обикновено е безплатен. Windows с по-малък размер ще струва по-малко, повече, съответно повече.

Профилът на немски произход се счита за най-добрият. За съжаление, на пазара на прозорци има много безскрупулни компании, които безмилостно експлоатират думата "немски". Повечето от тези продукти се произвеждат с евтини работни и енергийни ресурси и разходите се сравняват с оригинала. Поради това поръчвайте прозорци само от известни производители, които имат положителни отзиви и дават гаранция за своите продукти.

Прозорец с прозорец - здравословен микроклимат в къщата

Прозорците с прозорец имат благоприятен ефект върху микроклимата в стаята. И дори ако в момента нямате нужната сума да инсталирате нова рамка за прозорец, не се притеснявайте, защото можете да изрежете прозореца в пластмасовия прозорец, след като го инсталирате. Експертите ще направят всичко бързо, ефективно и най-важното - на много изгодна цена.

Изберете вида на прозореца, който има няколко режима на отваряне, така че във всяко време ще се почувствате удобно.

Традиционно се използват следните видове вентилация:

  • Режим на люлеене - прозорецът се отваря напълно;
  • Режимът на микровълни (зима) - леко отваря горната част на прозореца, вида на въртящ се сгъваем дизайн на солидни прозорци;
  • Летен режим на вентилация - горната част на прозореца се затваря напълно.

Опитвате се да инсталирате прозореца в самия пластмасов прозорец не се препоръчва, в противен случай няма да можете напълно да смените стъкленото устройство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем прозорциКак да изберем прозорци
Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?
Предимства на пластмасови прозорциПредимства на пластмасови прозорци
Основните предимства на дървени прозорциОсновните предимства на дървени прозорци
Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?
Гаранция за качество на пластмасовите прозорциГаранция за качество на пластмасовите прозорци
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
Монтаж на пластмасови прозорциМонтаж на пластмасови прозорци
Пластмасови прозорци за решаване на проблеми с вентилациятаПластмасови прозорци за решаване на проблеми с вентилацията
ВентилацияВентилация
» » Пластмасови прозорци с прозорец
© 2021 BggeHat.com