Вентилация

вентилация

За да се чувствате комфортно в стаята, се нуждаете от чист въздух, определена температура, както и от движението на въздушни течения. Колкото по-нисък е дебитът на въздуха, толкова по-удобен е човекът в такава къща. Има два вида вентилация - механични (захранващи и изпускателни) и естествени. Човек се чувства по-комфортно в стая с естествена вентилация.

Механичната вентилация (принудителна) обикновено се използва в сантейси, кухни. За да направите това, инсталирайте elektoventiler, качулки.

Независимо от вида въздушен всмукател за неговото безпрепятствено придвижване към изпускателните уредби, е необходимо да се монтират решетките на потока според движението му. Ако във въздушната верига стаята с най-голямо замърсяване на въздуха е последната, тогава се счита, че въздушният поток е организиран, нали.

Това е причината за инсталирането на качулката в банята и в кухнята.

При монтажа на интериорни врати се препоръчва да се направи празнина между вратата и пода най-малко двадесет милиметра. Липсата на такава разлика ни позволява да разгледаме естествената вентилация на къщата, която не работи.

За вентилация отворете вентилационния панел или създайте междина, като отчасти отваряте шарнирната рамка на прозорец, изработен от метална пластмаса.



Такава вентилация носи загуба на топлина, наличието на конденз през зимата, възможността за цялостен въздушен обмен на помещението в рамките на един час.

При напълно отворени прозорци, вентилацията на помещението отнема пет минути, няма ефект от охлаждането на конструкциите.

В случай на отваряне на всички прозорци и врати се образува чешма. Това дава възможност за обмен на въздух в по-кратко време. Отнема от две до четири минути.

Към днешна дата се увеличава търсенето на метални пластмасови прозорци. Те се различават от дървените с висока плътност и са лишени от естествен въздушен поток. Когато избирате блокове, желателно е да разгледате опцията с вграден вентилационен отвор. Регулируема е и е разположена в горната част на прозореца, като е снабдена с клапан за захранване.

При построяването на къща или подаването е необходимо да се поставят вентилационни канали на вътрешните стени на вани, кухненски и санитарен възел в проекта. За инсталирането на тези канали се използва тухлена зидария.

Отвеждащата вентилация на къщата е положена още преди построяването на стените. Има няколко вида вентилационни канали: разположени в тухлена стена, прикрепени, висящи кутии, със заключение към покрива.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Схемата за вентилация на частна къща Устройството на захранващата и изпускателната система със…Схемата за вентилация на частна къща Устройството на захранващата и изпускателната система със…
Вентилацията в кухнята включва устройството и съвети за инсталиране в частна къща, апартаментВентилацията в кухнята включва устройството и съвети за инсталиране в частна къща, апартамент
Вентилация в частна къща за оптимален въздушен обменВентилация в частна къща за оптимален въздушен обмен
Разположение на вентилацията на мазето в частната къща на схемата, монтажРазположение на вентилацията на мазето в частната къща на схемата, монтаж
Вентилацията в камерна рамка създава идеален микроклиматВентилацията в камерна рамка създава идеален микроклимат
Вентилацията в сауната изгражда правилната въздушна обмяна без никаква помощВентилацията в сауната изгражда правилната въздушна обмяна без никаква помощ
Вентилация в гаража как да нарисувате качулката самиВентилация в гаража как да нарисувате качулката сами
Екстракт без връзка с вентилациятаЕкстракт без връзка с вентилацията
Вентилация salda в УкрайнаВентилация salda в Украйна
Вентилацията в опъната тавана е устройствоВентилацията в опъната тавана е устройство
» » Вентилация
© 2021 BggeHat.com