Правилен избор на прозорците на капандурите

2Когато избирате тавански прозорец, първо трябва да определите площта на таванското стъкло в съответствие с правилото "1:10". На 10 м? сметка за 1 м? на зоната на остъкляване. Тези пропорции трябва да се спазват с цел висококачествено и пълноценно запълване на стаята със светлина. В случай на ниско осветление или идея за дизайн, по други причини, можете да наблюдавате пропорцията "1: 8". За да бъде удобно вътрешно, трябва да има поне един таван.

Няколко прозореца, разположени на различни релси на покрива, осигуряват осветяване на повече от един прозорец със същата площ като няколко прозореца заедно.

Типът стая е важен. Вътрешното покритие се избира в зависимост от степента на влажност. Стандартният прозорец има дървена кутия - този вид прозорци са подходящи за всеки хол с ниска влажност - дневна, стая, спалня. За стая с висока влажност, като баня, кухня, е необходимо да изберете прозорци с пластмасова кутия.

Прозорците в таванския покрив са инсталирани правилно, трябва да се свържете с специалистите зад инсталацията. Оптимално е местоположението на прозореца на височина 90-120 см от пода до долния му ръб. С тази подредба се оформя добра гледка към околните пейзажи. Разположението на горния ръб за добър изглед е -200 - 220 см от пода. С по-наклонен наклон на покрива е необходима голяма дължина на тавана.



От разстоянието между прозорците ще зависи от вида на външната облицовка хидроизолация. Минималното разстояние между прозорците е 300 - 320 мм. При по-малко разстояние се прави двойна връзка с няколко прозореца.

Видът на хидроизолационната инсталация оказва влияние върху вида на покрива. За плосък покривен покрив, като битумни керемиди, покривни шевове, се използва специално покритие. За профилно покритие като метал, керамични плочки, велпапе, можете да използвате специално покритие за профилно покритие.

Прозорците са различни по начина на отваряне, ъгъла на гледане и степента на удобство. Централната ос на въртене (в средата), повдигнатата ос (с 2/3 от височината на прозореца), двата върха (на върха на втората ос).

Основните прозорци с двоен стъклопакет на прозореца на прозореца са стъклопакети с външно темперирано стъкло. Този двоен прозорец е в състояние да осигури достатъчна сигурност и топлоизолация. Можете също така да изберете двукамерен или енергоспестяващ пакет.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Защо пластмасови прозорци пот?Защо пластмасови прозорци пот?
Как да изберем подходящите прозорци на покрива?Как да изберем подходящите прозорци на покрива?
Евтини прозорци как да се разграничат фалшификатиЕвтини прозорци как да се разграничат фалшификати
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Пластмасови прозорци с големи размериПластмасови прозорци с големи размери
Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?
Как да събираме прозорциКак да събираме прозорци
Основните предимства на дървени прозорциОсновните предимства на дървени прозорци
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
Какво представляват модерните капандуриКакво представляват модерните капандури
» » Правилен избор на прозорците на капандурите
© 2021 BggeHat.com