Как да събираме прозорци

Как да събираме прозорциАко сте решили да изградите сами прозорци, тогава трябва да имате предвид, че този процес не е толкова сложен, но е много труден. За правилното и правилно събиране на прозореца е необходимо не само познаване на технологията на сглобяване, но и наличието на специални инструменти. Все пак, ако не се страхуват от трудностите и не се постави задача да се направи един прозорец, има висока производителност и запечатване изолация, а след това можете спокойно да се захващаме за работа. Разбира се, ще ви трябва умения за работа с инструменти и теоретично разбиране за процеса на изработка на прозорци.

Дървени прозорци от собствено производство могат да се използват в сгради като сауна и лятна кухня. Също така, самостоятелните прозорци ще бъдат полезни на верандата или балкона. Най-лесно е да направите дървен прозорец с едно крило.

Основният материал за производството на прозорци е по-добре да се използва никакъв бар или цялата дъска и залепени добре изсушен дървен материал - това ще ви спаси от свиване по време на сушене, и прозорецът не е изкривен.

Дизайнът на прозореца е съвсем прост - прозорецът се състои от кутия, която е фиксирана в отвора и директно оформена със стъкло. За да създадете прозоречна кутия, трябва да използвате квадратна лента 5 х 5 см. Размерът на лъча и дъската се избират според размера на прозореца. За производството на прозореца могат да се използват по-малки плоскости. За голям прозорец трябва да вземете повече дъски, което ще даде на конструкцията допълнителна коравина.

За да направите кутия за прозорец, трябва да вземете сурова дъска с напречно сечение 150 * 50 мм. На дъската трябва да изберете жлеб, за да оформите профил под формата на буква G. Това е важно, за да дадете на вашия прозорец печат. Желаната форма на дъската е прикрепена с електрически пистолет.



Платката трябва да бъде нарязана на 4 броя и да се свържат помежду си. Най-добре е да използвате шарнирна връзка, така наречената риба, но по-често използвайте проста връзка със скок и прави жлеб. Мястото на ставите трябва да се размаже с лепило за дограма и да се събере кутията.

За спазване на правилните ъгли се използват метални ъгли, които по време на употреба предотвратяват деформацията на кутията и рамката.

Технологията на сглобяване на рамката на прозореца съответства на технологията на сглобяване на кутията, важно е да се използват щифтовете и металните ъгли, рамката трябва да бъде много здрава, защото ще бъде използвана в движение.

Ако се интересувате от изграждането на къщи от залепени греди - посетете сайта grandstroi.ru. Само там ще ви помогнат да построите най-добрите къщи от залепени греди на достъпна цена и в най-кратки срокове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем прозорциКак да изберем прозорци
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
Монтаж на прозорци от метал-пластмасаМонтаж на прозорци от метал-пластмаса
Основните предимства на дървени прозорциОсновните предимства на дървени прозорци
Инсталиране на устройства за защита на прозорциИнсталиране на устройства за защита на прозорци
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
Предимства на прозорците от дърво и тяхната инсталацияПредимства на прозорците от дърво и тяхната инсталация
Монтаж на пластмасови прозорциМонтаж на пластмасови прозорци
Избор на съвременни дървени прозорциИзбор на съвременни дървени прозорци
» » Как да събираме прозорци
© 2021 BggeHat.com