Монтаж на щори на пластмасови прозорци

Вие сте инсталирали в апартамента прозорци, изработени от пластмаса, въпреки че тяхната стойност малко "ухапвания", няма почти никакво ограничение на радостта. Те се правят спретнато, плътно, лесно се слагат мрежи против комари и други неща. Но може да има проблем: прозорците са модерни, нови, така че завесите трябва да се съобразяват с тях. За тази цел щори са много подходящи.

Щори могат да бъдат различни, разликите им са:

• в строителството (ролка, хоризонтална и вертикална);

• зад фиксиращата точка (фиксирана към стената или тавана, фиксирана директно към рамката);

• метод за закрепване (за самонарезни винтове, за скоби, за самозалепваща се лента).

Изборът на тип слепи зависи от помещението, в което ще бъдат инсталирани, от параметрите на перваза на прозореца. Вертикалните щори, прикрепени към стената или тавана, са най-подходящи за офис употреба.



Хоризонталният изглед на щорите, който е прикрепен към рамката, се използва по-добре за жилищни помещения, както и с други общи позитивни моменти, които позволяват да украсят прозорците с декоративни завеси.

Ролетните щори са изработени от много плътни тъкани, които го правят идеален за потъмняване на прозоречните отвори. В същото време те могат да променят външния вид на стаята, в зависимост от модела, който се прилага към тях. Този вид щори са много подходящи за една спалня.

Прилагането на щори към тавана или стената обикновено се използва за вертикални щори. В допълнение, този метод на прикачване може да се използва, ако геометрията на прозорците е леко счупена. В този случай е възможно да се скрият някои от недостатъците в строителството.

Прикрепването към рамката на прозореца се използва за монтиране на ролетни щори и хоризонтални щори. Такъв метод може да направи процеса на затваряне на стъклата отделен, т.е. позволява едновременно да се затвори или затвори рамката на един прозорец.

За да монтирате щорите, монтирани на стената или тавана, маркирайте местата, където ще бъдат закрепени скобите. Чрез маркиране е необходимо да се пробиват дупки за дюбели, да се прикрепят скоби към тях и да се монтират самите щори.

Монтирането на щорите към рамката е най-добре възложено на специалиста, но ако имате представа за прозорците на устройствата, инструкции за инсталиране на щори и необходимите инструменти, тогава можете да се справите сами. При монтажа на скобите върху рамката трябва да се внимава да не се повредят прозорците с двоен стъклопакет.

Е, тогава ще намерите всичко за изграждането на къщи от тухли. Само на сайта st-stroy35.ru ви казва как да се изгради една тухлена къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове и предимства на пластмасови щори за прозорциВидове и предимства на пластмасови щори за прозорци
Какъв вид ролетни завеси да се мотае на пластмасови прозорци?Какъв вид ролетни завеси да се мотае на пластмасови прозорци?
Как се проектира ролетните щори, закрепени към пластмасовите прозорциКак се проектира ролетните щори, закрепени към пластмасовите прозорци
Щори дават уют на балкона с плъзгащи се прозорци!Щори дават уют на балкона с плъзгащи се прозорци!
Как да премахнете или инсталирате комарници на пластмасови прозорци?Как да премахнете или инсталирате комарници на пластмасови прозорци?
Щори без пробиване са идеалният избор за PVC дограмаЩори без пробиване са идеалният избор за PVC дограма
Сортове и предимства на ролетни щориСортове и предимства на ролетни щори
Изработване на мрежи против комари на пластмасови прозорциИзработване на мрежи против комари на пластмасови прозорци
Монтаж на щори на пластмасови прозорциМонтаж на щори на пластмасови прозорци
Как да изберем и инсталираме тъкани щори на прозорци?Как да изберем и инсталираме тъкани щори на прозорци?
» » Монтаж на щори на пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com