Сляп

сляп

Устройствата за защита от светлина, състоящи се от пластини, разположени вертикално или хоризонтално, се наричат ​​щори. Такива плочи се наричат ​​все още ламели.

Industry произвежда венециански (хоризонтални), вертикални, плисе, както и други видове щори, ролетни щори и добре, можете да поръчате на incorp-company.ru на сайта.

За тяхното производство се използват дърво, плат, синтетични нетъкани материали и др.

Първите щори се появяват през 60-те години на осемнадесети век в Америка. Блайндовете се влюбиха в факта, че при преминаването на светлината скриха онова, което се случва в стаите, от любопитни очи.

При производството на вертикални щори използвайте широки ламели. Тяхната особеност е способността да се регулират лентите с удължен кабел. Можете да регулирате позицията "отворена" или "затворена", ъгъла на ламелите. Чрез регулирането на ламелите можете да зададете желаната светлина и въздушен поток.

Хоризонталните щори се състоят от малки ламели (около един и половина до два сантиметра), разположени една над друга. В краищата на тези летви има специални дупки, през които са опънати кордите. За да се произвеждат такива щори, обикновено се използват тънки метални боядисани плочи. За да се грижи за тези щори могат да използват прахосмукачката или просто измиване тях напоена с воден разтвор на детергенти гъба (кърпа).



Вертикалните щори са разпознати като по-устойчиви на повреди, когато вятърът е силен. Лесно се поддържа и работи. За тяхното производство се използват различни материали. Изборът на материал зависи от местоположението на щорите. Тя може да бъде гъста коприна, пластмаса, синтетична нетъкана тъкан.

Близките щори могат да филтрират светлината, която влиза в стаята, или изобщо да не я премине. Такива щори са инсталирани най-често в прозорци с нестандартни типове под формата на арка, кръг или трапец.

Разнообразието от материали, използвани за производство, неговата цветова гама, възможността за производство на щори от всякакъв размер позволява да се удовлетворят изискванията на най-изисканите клиенти.

При продажба идват като монохромни щори, и с картина. Картината може да има тематичен характер.

Правилно подбраните щори могат да станат част от интериора, както в жилищните помещения, така и в офиса. Способността да избирате правилния тон ви позволява да правите щори, съчетани с декорация на стени и мебели.

Щори са монтирани както на отворите на прозореца, така и на вратата. В някои случаи завесите функционират като интериорни врати.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем щори за пластмасови прозорци?Как да изберем щори за пластмасови прозорци?
Сортове и характеристики на завеси-щориСортове и характеристики на завеси-щори
Щори от тъкан създават необичаен дизайн на прозорецаЩори от тъкан създават необичаен дизайн на прозореца
Щори за завеси върху пластмасови прозорциЩори за завеси върху пластмасови прозорци
Щори дават уют на балкона с плъзгащи се прозорци!Щори дават уют на балкона с плъзгащи се прозорци!
Алуминиевите хоризонтални щори перфектно украсяват прозорцитеАлуминиевите хоризонтални щори перфектно украсяват прозорците
Как да изберем и инсталираме тъкани щори на прозорци?Как да изберем и инсталираме тъкани щори на прозорци?
Снимката печата на щори оригинален начин на декорация на прозорецаСнимката печата на щори оригинален начин на декорация на прозореца
Предимства при избора на щори за прозорциПредимства при избора на щори за прозорци
Слепота на изборСлепота на избор
© 2021 BggeHat.com