Снимката печата на щори оригинален начин на декорация на прозореца

Съвременният пазар на декор декор е изпълнен с голямо разнообразие от новости. Едната от тях са щори с фотопечат, които са традиционни щори, но с цветно изображение, отпечатано върху тях. Много потребители многократно са се изправили пред представената новост, но не всички решиха да я купят, страхувайки се, че блиндовете ще изглеждат твърде ярки. Но, както показа практиката, подобни страхове не са оправдани.

Повече за декоративния материал

Снимките могат да бъдат отпечатани не само на обичайните ламели на вертикалните щори, но и на ролкови продукти. Тъй като при затварянето на фотографиите се налага използването на специални инструменти, крайният резултат ще бъде отличен, независимо от вида на системата за защита от светлина. В допълнение, производителите предоставят на потребителите широк избор от макети за проектиране.

Единственият недостатък е липсата на готови продукти.

Можете да поръчате блиндове само до специализирани организации. Този подход е оправдан от факта, че населението все още не е свикнало с новостта. В този случай вкусовете на потребителите могат да се различават значително от предложените опции.

Как да направите фоторелета?

С помощта на специално технологично оборудване се прилага предварително проектирано изображение върху тъканта. След тази процедура платното се нарязва на ламели, които са в основата на щорите. В повечето случаи се произвеждат вертикални фотографски системи, но можете да поръчате по-малка версия или ролетна щора. Платът, като основа на всякакви блиндове, може да бъде най-разнообразен. Единственото условие, за да се побере върху вертикалните щори с фотопечат, щорите, направени от платното, не позволяват преминаването на лъчите светлина. В този случай производителите понякога използват тъкан, която може да предава светлина.

Видове фотозатвори

Тъй като при производството на щори, използващи различен материал, производителите разделят системата за защита на светлината на няколко вида. Оптимална опция за рисуване на картина, се счита за вертикален фото-пожар. Тук ламелите са доста широки и са разположени вертикално. В допълнение, те могат периодично да се въртят под определен ъгъл. Този декор елемент е направен от синтетични материали, които лесно могат да бъдат покрити с боя.



Ролетните щори са непрекъснат лист, който не е нарязан на ламели. Регулирането на тези завеси се осъществява чрез хоризонтална шахта, която снижава или повдига структурата. В отвора на прозореца се поставят ролкови системи. Образът, поставен върху такива щори, се оказва ярък и естествен. Въпреки това, върху вертикални щори с фотопечат, боята се прилага и без проблеми.

Хоризонталните щори, по своя дизайн, наподобяват плочи, които се движат и променят ъгъла спрямо равнината на рамката на прозореца. Фотографирането върху такива декоративни елементи се практикува нерядко, тъй като хоризонталните ламели могат да изкривят приложената картина. Изборът между описаните видове щори трябва да бъде определен от резултата, който е необходим за интериора. Най-ясното и най-естествено изображение се получава на ролетни щори. Вертикалната система може напълно да замени обичайните завеси и да заема цялата стена.

Хоризонталните щори са по-надеждни, тъй като са изработени от метал.

Предимства на фотозатворите

Основните предимства на фотолабораторите включват:

  • Уникалността - модел, приложен към конструкцията, украсява само стаята ви. Същевременно затворите с фотопечат ще се вписват перфектно във всеки интериор;
  • Голям асортимент - клиентът може да избере изображение в Интернет или от каталога, представен от производителя.

Можете също така да използвате ролетна щора като огромна фоторамка. Много компании предлагат да поставят върху плата картина на деца или домашни любимци. Ако fotozlyuzi използвани в офиса на търговското дружество, те могат да бъдат отлична рекламна платформа. Платът може да бъде нанесен със запомнящо се лого или фирмено лого. Този елемент на декор не само изпълнява непосредствените си функции, но и марките на стоките на компанията.

Грижа за фотозатворчета

Добрите блиндове изискват внимателна грижа. Веднъж месечно се препоръчва да се почистват с прахосмукачка или суха четка. За да направите мокро почистване на конструкцията, най-добре е да използвате специални кърпички. Ако е имало нужда от измиване на щорите, ще трябва да ги разглобите, да отделите корниза от ламелите, да свалите веригата и теглото. Измийте продукта само ръчно, измиването на машината може да повреди дизайна на ламелите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Щори дават уют на балкона с плъзгащи се прозорци!Щори дават уют на балкона с плъзгащи се прозорци!
Алуминиевите хоризонтални щори перфектно украсяват прозорцитеАлуминиевите хоризонтални щори перфектно украсяват прозорците
Вертикалните пластмасови щори се поставят върху пластмасови прозорциВертикалните пластмасови щори се поставят върху пластмасови прозорци
Как да закрепим римските завеси в кухнятаКак да закрепим римските завеси в кухнята
Монтиране на щори към тавана инсталация без специалистМонтиране на щори към тавана инсталация без специалист
Предимства при избора на щори за прозорциПредимства при избора на щори за прозорци
Слепота на изборСлепота на избор
Ролети и ролетни щори в КиевРолети и ролетни щори в Киев
Как да се измери хоризонталните, вертикални щори на пластмасови прозорци?Как да се измери хоризонталните, вертикални щори на пластмасови прозорци?
Предимства на щоритеПредимства на щорите
» » Снимката печата на щори оригинален начин на декорация на прозореца
© 2021 BggeHat.com