Пластмасови подови настилки

Монтирането на подови первази е последният етап от всякакви големи ремонти. За лесен избор на первази за интериор и икономичност, експертите препоръчват модерна версия на подови первази от пластмаса.

Той е най-икономичен и гъвкав, лесен за почистване и инсталиране. В допълнение към изпълнението на основната функция - затваряне на пукнатините между подовата настилка и стената, тя носи декоративно натоварване. Плъзгащият панел може с предимство да подчертае всеки интериор поради разнообразието от модели и цветове. Можете да си купите пластмасови подови первази в онлайн магазин на достъпна цена.

В грижите достатъчно, за да периодично изтривайте основата с прах и мръсотия с влажна кърпа. Изработва се плот от PVC с висока якост и твърдост.

Има три начина за боядисване на перваза в производствения процес:

- структура, боядисана в маса;
- Плинт, ламиниран с акрилен филм;
- пластмасова перваза с чертеж на отпечатания чертеж.



Пластмасови подови первази се инсталират лесно от вас сами. На стената се закрепва посредством дюбели и винтове, а с гъсти гумени ръбове е допустимо да се монтира конструкцията плътно към пода и стената, без празнини и пукнатини.

Като правило, пълна с цокъл, има комплект със свързващи аксесоари като ъгли, фуги, щепсели. Те правят инсталацията по-лесна и удобна. Придобийте свързващите елементи заедно с первазите, така че да съответстват на конструкцията на връзката.

Използването на пластмасови первази е подходящо в офиса и в къщата. Предимствата са много цветове, лесна инсталация, високо качество, ниска цена и практичност в експлоатация. Може да се монтира пластмасова обшивка с подови настилки - паркет, килим, линолеум и др.

В дизайна на някои модели, предназначени за балатум и килими, има специални канали, в които се поставя лента от подовата настилка, отделена от ролката. В резултат на това хармоничното съчетание на капака и основата се формира в зависимост от цвета и текстурата. Също така има планирани первази - те са прикрепени към стената с помощта на лепяща лента от вътрешната страна на перваза.

Подовата пластмасова дъска не е изложена на въздействието на домакинските химикали, корозия, влага и микроорганизми. Всичко това прави използването им възможно за всеки вид стая.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтиране на перваза на подаМонтиране на перваза на пода
Полагане на гъвкав плинт за подаПолагане на гъвкав плинт за пода
Как да инсталирате правилно цокълаКак да инсталирате правилно цокъла
Редактирането на перваза е крайното докосване при полаганеРедактирането на перваза е крайното докосване при полагане
Декоративно оформление на тавана, характерно за материалаДекоративно оформление на тавана, характерно за материала
Широкият стилен и елегантен интериорен елемент се подсилваШирокият стилен и елегантен интериорен елемент се подсилва
Как да поставите плинтКак да поставите плинт
Как да накарам цокъла?Как да накарам цокъла?
Закрепване на пластмасови первазиЗакрепване на пластмасови первази
Как да инсталирате пластмасов таван бордюр бордаКак да инсталирате пластмасов таван бордюр борда
» » Пластмасови подови настилки
© 2021 BggeHat.com