Стъпка по стъпка остъкляване на балкона със собствените си ръце в апартамента

Ако искате да запишете върху остъкляване, ви препоръчваме да се запознаете с инструкциите стъпка по стъпка за инсталиране на пластмасови прозорци със собствените си ръце. Ние ще ви научи да се подготвят за монтаж на прозореца, за да се засили и да регулират прозорците с щори, монтиране на перваза на прозореца и поток, както и да даде някои полезни съвети, които ще улеснят работата.

Стъпка 1: Подгответе рамката за инсталиране

Балконът е напълно подготвен за монтаж. Старите прозорци са демонтирани, повърхността е почистена, стените са изолирани. След като донесете прозорците внимателно ги разгледате от всички страни. Ако липсват чипове, пукнатини, ожулвания и други дефекти, продължете. Първото нещо, което ви препоръчваме, е да извадите прозорците с двоен стъклопакет от рамката и да махнете вратите. Така че ще ви бъде по-лесно да глазирате балкона. Общото тегло на конструкцията достига 30-36 кг, а без прозорци и клапи с двоен стъклопакет - почти 2 пъти по-леки. За да премахнете прозорците с двойни стъкла със собствените си ръце, ги отделете от рамката. Обикновено остъклените зърна, които държат стъклената структура, не са запушени от фабриката до края, за да се улесни извличането. Така че просто трябва да ги вземете и да извадите прозорците с двоен стъклопакет. Първо разбиваме страничните, след това долните и горните ледници. Внимателно поставете чашата на плосък под.

Следващата стъпка е да премахнете крилата. Натиснете горния прът надолу и го издърпайте с клещи. Накланяме крилото на себе си, леко го повдигаме и го отстраняваме от пантите. След това прикрепете профила на подложката към долната част на рамката, която завършва. Завъртете рамката, сега е лесно да я направите, поставете профила в жлеба. Вземете гумения палец (kiyanku) и докоснете инструмента по цялата дължина на профила, за да го натиснете здраво върху рамката. Върнете рамката в първоначалното й положение.

Поправяме профила на профила

Стъпка 2: Монтиране на първия кадър в отвора на прозореца

Монтирайте скобите на рамката. Оставяйки от всеки край от 15 см, прикрепяме метални плочи от двете страни на ъгъла. Пробийте отвори за фиксиране на отворите, изпъкнали ръбове се огъват под прав ъгъл и ги фиксирайте към повърхността на бетона. Скрепителни елементи, които монтираме върху винтове за самозатягане.

Монтиране на рамката на рамката върху парапета

За да фиксирате рамката в отвора, я инсталирайте на парапета. Съветваме ви да монтирате рамката заедно и за предпочитане три. Един човек ще запази нивото, а другият ще оправи конструкцията. След инсталацията отново проверете правилното местоположение на рамката във вертикална и хоризонтална равнина. Закрепваме металните плочи с бормашина с диаметър 6 mm.

Поставяме плочи

Стъпка 3: Докоснете и закрепете останалите рамки

Продължаваме да закрепваме рамките и да ги събираме в един дизайн. Ние се присъединяваме към рамката заедно с 6 мм винтове.

Докинг рамки

След като инсталирате всеки кадър, не забравяйте да го проверите в хоризонталната и вертикалната равнина, като използвате нивото. Ако е необходимо, заместваме шлифовъчни и листови материали, докато пробиваме скрепителни елементи.

Проверете хоризонта на инсталацията

Поставяме рамката на парапета, стените и тавана върху болтовете на котвата, като ги задълбочаваме в основата с 6 см.

Поставяме рамката на парапета

Стъпка 4: Монтиране на консервата (отлив)

Инсталирайте и закрепете здраво рамката, сега отидете на монтаж на козирка или отводняване. Той е прикрепен към горната външна част на отвора на прозореца.

Поставете визьора

Фиксирайте визьора от вътрешната страна на прозореца към винтовете с метални държачи за пресата.

Фиксиране на козирката

Стъпка 5: Монтиране и закрепване на перваза на прозореца

Expose перваз от ниво дава, когато монтажната малък наклон надолу от 0.5 см. Това помага да се влага, която събира кондензат от не забави, и се отцежда и ще се изпари.



Излагаме прозоречен перваз

Оформете пролуката под рамката на прозореца с монтажна пяна. Той предпазва дизайна от издухване, прекомерно шумоване и проникване на влага.

Заключване на процепите

Настройваме прозоречните первази с необходимата дължина, поставяме крайните части на щепсела, отстраняваме защитния филм.

Подготовка на перваза за монтаж

Монтирайте перваза на прозореца с винтове върху опорите, като използвате отвертка.

Монтаж на прозоречни первази

За да затоплите въздуха от батерията, който е свободно циркулиран нагоре и да предотвратите натрупването на влага, поставете чинията с перваза от 5-7 см в помещението.

При инсталиране на прозоречен перваз, проекция

Дължината на пластмасовия прозорец трябва да съответства на дължината на отвора на прозореца, а неговата ширина не трябва да надвишава ширината на отвора, като се взема предвид проекцията.

Инсталиран перваза на прозореца

Стъпка 6: Заключване на прозореца и настройване на брошурите

Определяме оставащите слотове с монтажна пяна по целия периметър на прозоречната конструкция.

Запълваме останалите слотове с монтажна пяна

Сложихме двойните стъкла на тяхно място. Прикрепяме механизмите за завъртане и накланяне и вратите към пантите. Сега се нуждаем настройте позицията на прозореца Според геометрията на сградата и сезона на годината. Включихме мрежата против комари.

Монтиране на прозорци с двоен стъклопакет

Остъкляването на балкона е завършено. Проверяваме отново гъстотата на прилягането на структурата, ефективността на механизмите на завъртане и накланяне. Последният етап - монтаж на склонове за пластмасови прозорци.

Инсталацията завърши

Поетапно балконско видео стъкло

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасови прозорци с 2 двойни или 3 тройни стъкла?Пластмасови прозорци с 2 двойни или 3 тройни стъкла?
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
Пластмасови прозорци с големи размериПластмасови прозорци с големи размери
Затопляне на балкона със собствените си ръце, инструкции стъпка по стъпка и видеоЗатопляне на балкона със собствените си ръце, инструкции стъпка по стъпка и видео
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Опции за защита на съвременните прозорциОпции за защита на съвременните прозорци
Как да изберем подходящите пластмасови прозорциКак да изберем подходящите пластмасови прозорци
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
Монтаж на щори на пластмасови прозорциМонтаж на щори на пластмасови прозорци
Предимства на прозорците от дърво и тяхната инсталацияПредимства на прозорците от дърво и тяхната инсталация
» » Стъпка по стъпка остъкляване на балкона със собствените си ръце в апартамента
© 2021 BggeHat.com