Остъкляване на балкон и лоджия

Остъкляване на балкон и лоджия

За да инсталирате рамките на балкона или лоджията, първата стъпка е да определите базата за тях. Ако страната е подсилена, това решава половината от проблема, тъй като изисква само допълнително завършване и затопляне. Но в случаите, когато парапета обикновено се представя от метална решетка, ще бъде необходимо да се издигне допълнителна стена от тухли или себит. Тухлите са по-надеждни от сабит, но са много по-скъпи и по-трудни за работа, така че в повечето случаи парапети, изработени от сибит, са построени под прозоречни рамки. Парашутът от Cibit е много по-лек, което намалява общото натоварване на балкона и има по-високо ниво на топлоизолация, така че тази опция може безопасно да се нарече оптимална. Единственият недостатък е, че той е слабо устойчив на влага, затова този парапет се нуждае от допълнително външно покритие.

Сибитните парапети отвън обикновено са направени от вълнообразни метални листове, сайдинг и други видове водонепроницаеми панели. Също така, конструкцията на допълнителна стена е необходима, ако двата балкона са отделени една от друга с лист от азбестов цимент или бетонният парапет не е достатъчно силен.



При избора на рамки, най-добре е да изберете PVC прозорци с двоен стъклопакет с двоен стъклопакет, отварящ се по традиционен, люлеещ се начин. Такива прозорци са най-практични, надеждни и имат отлично ниво на топлинно спестяване, което на балкон, дори изолирано от всички правила, никога не е много. Рамки, инсталирани на балкони и Lodge, широк, оборудвани със специални профили, които се монтират на всички страни на получената стъклопис прозорец парапета и се разширяват, за да се създаде пространство под изолиран слой. Заедно с бобината под панели облицовъчни парапет получени структура, подобна на кутия, вътре в която нагревател може да се извърши в допълнение към различни комуникация, ако е необходимо. Затопляйте парапета с всякакви материали от минерална вата до полистирол.

Но дори и когато са инсталирани рамки и парапетът е изолиран и облицован от всички страни от избрания материал, все още има много пукнатини и дупки, през които ще излезе скъпа топлина. Следователно, всички фуги на получената структура трябва да бъдат запълнени с уплътнител, а в случай на големи отвори - монтажна пяна. Такива мерки не само помагат за запазване на топлината, но и изпълняват ролята на отлична хидроизолация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите остъкляване и изолация на балкони?Как да направите остъкляване и изолация на балкони?
Как да изолирате балкон или лоджия с пластмасова пяна?Как да изолирате балкон или лоджия с пластмасова пяна?
Пяна бетон балконПяна бетон балкон
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Как да извадим балкона?Как да извадим балкона?
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
» » Остъкляване на балкон и лоджия
© 2021 BggeHat.com