Как да възстановите правилно прозорците?

Как да възстановите правилно прозорците?

Възстановяването може да се извърши по различни начини, всичко зависи от държавата. Ако прозорецът не работи лошо, то може да бъде ремонтиран без много усилия. Освен това, по време на реставрацията е възможно да се извърши изолация на прозорците. Необходимо е да премахнете стария лак и да нанесете нов прозорец. Ако прозорецът е гниен на места и има пет слоя боя върху него, тогава този материал е за вас. От инструментите, от които се нуждаете:

1. Различна ширина на шпатула. Малък - за премахване на старата боя, голяма - за нанасяне на шпа

2. комплект четки.

3. Сешоар за изграждане на коса, ще трябва да премахнете старата боя.

4. Пистолет за уплътнителя.

5. Длета.

6. Ударът.

7. Ножът.

8. Клещи.

9. Шкурка.

10. Клещи.



11. Резачка с малки денички.

Материалите ще трябва да бъдат закупени:

1. За да запечатате дълбоки пукнатини и дефекти, ще трябва да направите груби мазилки.

2. Фино-зърнест замазка, той ще бъде необходим за работа върху дърво.

3. Необходимо е грунд, за да се гарантира, че боята е по-добре положена върху дървения материал.

4. Стъклени мъниста за прозорци от дърво.

5. Картина за рисуване.

6. Гланцова боя.

7. Нокти с малък размер.

Преди започване на възстановяването, трябва да ви приготвя място, премахване на килима, премахване на пердета и завеси и се покрива с фолио на всички елементи, които са в стаята. Работата трябва да се извършва само в очила и ръкавици.

Първо трябва да премахнете крилото на прозореца от пантите, трябва да го направите колкото е възможно по-внимателно, за да не навредите на дървото. От всички врати трябва внимателно да свалите болтовете, дръжките и пантите. След това, внимателно, за да не повредите стъклото, трябва да премахнете старите мъниста. След това внимателно вземете стъклото. След това, с помощта на малка шпатула и строителна сешоар, старата боя се отстранява. След това трябва да нанесете дърво с шкурка, докато няма стара боя, след което дървото да се разклати. Големите пукнатини се грундират с груб пълнител и отново се смилат. Фино-зърнестата замазка трябва да бъде запечатана с малки чипове и дефекти. След като извършите тези действия, трябва да оставите всичко за един ден. След това монтирайте прозореца назад и го залепете върху белия уплътнител. След това трябва да лепете стъклото с лента за боядисване. Само след тези действия можете да започнете да рисувате прозореца. След като боята е изсъхнала, прозорецът трябва да бъде поставен на мястото му.

Е, ако се интересувате от изграждането на селски къщи - посетете сайта kult-stroy.ru. Само там ще ви помогнат да построите шикозна селска къща с минимални разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да актуализирате стара стъпка по стъпка инструкции за начинаещи за начинаещиКак да актуализирате стара стъпка по стъпка инструкции за начинаещи за начинаещи
Как да премахнете старата боя от стените ефективни методи за почистване на повърхностиКак да премахнете старата боя от стените ефективни методи за почистване на повърхности
Изработка на мебели в стил античен античен бюджет на ПровансИзработка на мебели в стил античен античен бюджет на Прованс
Как да премахнете стария лак от мебелите без помощта на специалисти?Как да премахнете стария лак от мебелите без помощта на специалисти?
Как да премахнете прозореца с двоен стъклопакет от пластмасов прозорецКак да премахнете прозореца с двоен стъклопакет от пластмасов прозорец
Ремонт на дървени прозорциРемонт на дървени прозорци
Как да възстановите стара маса за майсторски клас в кухнятаКак да възстановите стара маса за майсторски клас в кухнята
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
Как да се измие боята от тавана основни правилаКак да се измие боята от тавана основни правила
Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?
» » Как да възстановите правилно прозорците?
© 2021 BggeHat.com