Как да се възстанови една стара дървена врата?

До днес дървените врати стават все по-популярни сред купувачите. Най-вероятно това се дължи на факта, че модерната индустрия прави много красиви врати с различни форми и модели. Чрез закупуването на такава врата, ще украсите дома си добре, но как да кажа, че не е, че не завинаги. И след това, след известно време, ще дойде напълно непривлекателен външен вид. И какво трябва да направя? Да изхвърляш е жалко. Но за щастие има начин да й дадеш нов живот. Това е за това в тази статия и ще бъде обсъдено.

Процесът на възстановяване!

Преди да започне възстановяването, трябва да изсушите отделните части на вратата, това е направено така, че след като я съберете и я инсталирате, не се свивайте. За входните врати, които реставрацията трябва да се извърши от специалисти, можете да намерите на сайта mosrest.ru.

Стъпка # 1

Преди всичко, трябва да премахнете красивата си врата от пантите и внимателно, постепенно да премахнете старото лакирано покритие от него. Направете това внимателно, с щапелни, за да направите още по-лошо да не повредите крилото на вратата.

Стъпка # 2



Трябва да разглобите остарелите аксесоари, от крилото на вратата и от кутията на вратата, което в бъдеще ще събуди вратата. Желателно е предварително да се подготвят стени и кутия за монтаж на вратата. Освен това, трябва да смажете пантите и останалата част от хардуера на вратата.

Стъпка # 3

Следващата стъпка е да подготвите почистваната кърпа за боядисване. В случай, че откриете на вратата си пукнатини, недостатъци, депресии и други деформации, които спешно трябва да се събудят. За да направите това, ще ви трябва специален замазка или восък. Необходимо е да се смила цялата тъкан, за да се получи гладка гладка повърхност.

Стъпка # 4

И така стигнахме до последната точка на възстановяването - това е картина, вероятно е най-приятният от всички изброени по-горе. За да направите това, можете да използвате безцветен лак, който запазва цялата красота на дървото или го покрива с някаква боя, като му дава съвсем нов цвят. Всичко зависи от вашия вкус. Когато избирате боя (лак) за боядисване на вратата, трябва да сте сигурни, че е подходящ за дърво. Дървото в крайна сметка изсъхва и разваля и затова трябва да бъде покрито със специален лак, който включва восък и някои други компоненти, които предпазват дървото от появата на пукнатини. Когато покритието е напълно сухо, можете да промените инсталацията на целия хардуер на вратата. Основното, че всичко работи.

След всичко това можете да поставите вратата на мястото й и да я възхищавате!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървени люлеещи се вратиДървени люлеещи се врати
Предимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компаниятаПредимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компанията
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Метални вратиМетални врати
Входни метални врати и техните вариантиВходни метални врати и техните варианти
Как да изберем дясната вратаКак да изберем дясната врата
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Какво трябва да знаете при избора на входна вратаКакво трябва да знаете при избора на входна врата
Входни врати за поръчка на функции и предимстваВходни врати за поръчка на функции и предимства
» » Как да се възстанови една стара дървена врата?
© 2021 BggeHat.com