Как да изберем входна пластмасова врата за вашия дом

За къща или вила да влезете, трябва да изберете врата, която да е надеждна, херметична, изолирана. Не всички пластмасови врати имат тези качества. Как да изберем най-добрата пластмасова врата за влизане? Нека се опитаме да разберем. На примери за отделни моменти и елементи можете да изберете качествена пластмасова врата, за да влезете в къщата.

Нека започнем с рамката.
Надеждността на вратата зависи от здравината на кутията (рамката) и самата врата (крилото). При всички параметри в рамките на рамката рамката трябва да е с метална рамка, чиито стени трябва да са по-дебели от рамката на прозореца. В ъглите на кутията рамката се съединява с метални елементи, които укрепват нейната твърдост. Предвид факта, че пластмасовият профил е направен от въздушни камери, най-надеждният профил ще бъде 5 камери, а не 3.

Профил.
Самите пластмасови входни врати не трябва да имат профил от 5 камери. Структурата и формата на рамките в рамките на вратата могат да бъдат различни. По-добре е рамката да има напречни и надлъжни усилватели. С други думи, тя трябва да изглежда като голяма мрежа, която е направена от заварени тръби с квадратно напречно сечение: малко хоризонтално, малко вертикално. За да се увеличи надеждността на вратата, е необходимо да има два метални листа, заварени към рамката чрез точково заваряване и с диапазон от 2 mm до 10 mm.

Замъкът.
За входните врати, изработени от пластмаса, ключалките трябва да бъдат заключени по цялата дължина на периметъра. Това означава, че когато ключалката е затворена, болтовете (болтовете) се избутват около страните на вратата в рамката.



Loop.
Трябва да се обърне специално внимание на примките. Те се нуждаят от многопластова структура и мощен поглед.

Прозорци с двоен стъклопакет.
Характеристиките на прозорците с двоен стъклопакет трябва да са по-добри от прозорците с двоен стъклопакет. За входните врати подходящо бронирано стъкло или триплекс. Най-доброто е вратата, в която остъклената площ заема не повече от една трета от площта на крилото. Отлична е вратата с двоен прозорец отгоре и сляпа конструкция под или в средата.

Изолация.
Тъй като пластмасата има свойството да се справя добре с ниските температури, изолацията на вратата не може да бъде направена. Но в климатичните зони, където знакът на термометъра пада под минус 15 градуса, вратите са по-добре да се изолират. За да направите това, нагревателят се поставя между пръчките на рамката или се поставя във въздушните камери по периметъра на рамката.

Херметичността на вратата се дължи на гумени уплътнения, които се намират във външния периметър и отвътре. Прагът трябва да бъде и с печата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталиране на металната входна вратаИнсталиране на металната входна врата
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Предимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компаниятаПредимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компанията
Как да инсталирате сами интериорната врата?Как да инсталирате сами интериорната врата?
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Метални вратиМетални врати
Избор на входната врата за какво да обърне вниманиеИзбор на входната врата за какво да обърне внимание
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Ремонт на вратиРемонт на врати
Повече за вратитеПовече за вратите
» » Как да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
© 2021 BggeHat.com