Функционалност и безупречен дизайн на пластмасови прозорци

Повече от 20 години производителите на пластмасови прозорци Kaleva задоволяват своите клиенти със стоки с отлично качество. Широка гама от продукти, възможността за създаване на индивидуален дизайн ви позволява да изберете точно тези прозорци, за които отдавна сте мечтали.

История на фирмата Калева

ифабриката за производство на прозорци е в Минск. В края на 1994 г. бе решено да се популяризират PVC продукти в Русия, но почти нулев интерес сред населението поради липса на реклама поставя целия проект в опасност. В продължение на няколко месеца имаше само един офис на Варшавската магистрала, но нямаше заповеди. При разглеждането на въпроса за затваряне на дейности в Русия или продължаване на рекламна "атака" се появи първият клиент. На 18 февруари 1995 г. е сключен първият договор за производство на четири прозореца без монтаж. През пролетта на 1997 г. започна да функционира собствената си фабрика в Москва, регистрирана е фирма "Калева". До края на годината е създадена дилърска мрежа, разработени са принципите на работа:

  • единна ценова политика във всички офиси;
  • рекламна поддръжка;
  • отстъпки в зависимост от размера на поръчката.

От 2008 г. фирмата произвежда свои собствени профилни системи, които отчитат особеностите на руския климат и манталитет.

Калева: тайните на успеха

Фирмата Калева прави пластмасови дизайни, които правят къщата по-топла, по-чиста и по-лека. Фирмата проектира профилни системи и прилага производството на пълен цикъл, така че всички продукти перфектно отговарят на желанията на клиентите и особеностите на руския климат.

Дейността на Калева обхваща:

  • разработване на иновативни PVC системи;
  • производство на прозоречен профил;
  • производство на пластмасови прозорци;
  • пълен набор от услуги преди и след продажбата (измервания, доставка на прозорци, монтаж, довършителни работи на прозорци, гаранция).

Проектните решения на компанията улесняват живота на клиентите. Пластмасовите прозорци с вградени щори, електронните завеси, големите формати правят клиентите щастливи и познават желанията си.

Фирмата не само продава продукти, но ги произвежда в собственото си предприятие с помощта на усъвършенствани технологии и иновативни методи.

Перфектното обслужване и първокласните дизайни позволяват на Калева да запази марката и за дълго време да остане сред лидерите!

Широк избор на дизайн

Дизайнът на прозорците Caleb може да бъде избран за всяка стая. Стилен, светъл или дискретен фон - зависи от вас!



Предлагат се следните опции за проектиране:

  1. Боядисване. Цветните пластмасови прозорци придават на интериора изтънченост, необичайно, правят стаята уникална. Декорацията на екстериора ще придаде луксозен вид на фасадата. Компанията предлага пастелни спокойни нюанси и ярки, сочни. Боядисването може да се приложи от едната страна на профила или и двете.
  2. Ламиниране. Този вид украса на прозорци се счита за един от най-популярните. Прозорците могат да бъдат ламинирани от двете страни (с външна и вътрешна) или една - по преценка на клиента. Ламиниране може да се направи "под дървото" в голямо разнообразие от интерпретации или просто от монофоничен материал. Този вид декоративни прозорци хармонично съчетават външния си вид с интериора на стаята (мебелите, декорните елементи), както и с екстериора.
  3. Стилен дизайн "Престиж". Прозорците са изработени със специална технология, използваща технологията на craquelure (изкуствено стареене). Последователно върху профила се прилагат два слоя бои. Базата е изработена с един от 14 варианта цветова гама, като най-горният слой може да бъде черен или кафяв. Когато структурата изсъхне, тя показва уникален модел. Тези пластмасови прозорци изглеждат уважавани, дават на интериора благородна стара. Те могат да се превърнат в забележителност на цялата стая, интересен акцент.

Предимства на прозорците на "Калев"

  1. Индивидуален дизайн Калева. Ще можете да изберете опция за стая в различен цветови режим. Възможността за текстурен дизайн ви позволява да направите интериора шик и неподражаем.
  2. Защита от студ. Всеки стъклен агрегат се произвежда със специална технология (i-glass се пълни с аргон). Това гарантира топла зима.
  3. Комфорт през лятото. Слънцезащитните модели на прозорците ще осигурят удобно лято, независимо от термометъра.
  4. Иновации за вашия уют. Калевите прозорци ще създадат удобен микроклимат в стаята и ще ви дадат естетическо удоволствие.
  5. Качество на стоките. Всички продукти на Kaleva се подлагат на специално изпитване и сертифициране, така че отговаря на всички изисквания на GOST.
  6. Гаранция за продукта. Фирмата е уверена в качеството на дизайна на прозорците, така че дава 10-годишна гаранция за устойчивостта на цветовете и 30-годишна гаранция за целостта на профила. Продуктите ще ви отнемат 70 години и повече!

Професионална инсталация. Монтажният екип има практически умения и богат опит. Можете да сте сигурни, че инсталирането ще се извърши качествено и бързо.

Контрол на качеството на всеки етап

Служителите на компанията Калев ще направят измервания в удобно за Вас време: вземете конфигурацията, направете точна оценка. Тази услуга е безплатна. С подписването на договора ще знаете крайната цена на поръчката.

  1. Бързата и сигурна доставка ще задоволи всеки клиент. Фирмата използва специален транспорт с надеждно закрепване. Индивидуалното опаковане на всеки продукт изключва възможността за различни видове повреди (чипове, вдлъбнатини и т.н.). Разтоварването на продуктите и доставката до мястото на инсталацията се извършва от служителите на компанията.
  2. Качественият монтаж гарантира дълготрайност и липса на повреда на конструкциите. В компанията работят само квалифицирани бригади, които са получили специално обучение.
  3. Идеалното завършване на отворите на прозорците ще направи вашия интериор безупречен и зашеметяващ! Сервиз "до ключ" означава монтаж на прозоречни первази, склонове. Естетиката на новия прозорец ще се прояви в цялата му слава. След приключване на строителните работи монтажистите ще премахнат строителните отпадъци.
  4. Гаранционното и следгаранционното обслужване е допълнителна услуга, която ще задоволи клиентите. Стандартната гаранция за дизайна на Kaleva е 5 години, при желание клиентът може да издаде разширена гаранция на разумна цена.

Допълнителни функции на прозорците Kalev

Основната цел на Калева е да предостави на всеки клиент с висок комфорт и удовлетворяване на неговите (функционални и естетически) нужди. Като поръчвате продукти, можете да бъдете сигурни с отлично качество и допълнителни предимства.

  1. Защита от издухване. Използва се разширен набор от фитинги: точките на затваряне на крилото са разположени по целия периметър на разстояние не по-голямо от 60 см. Това гарантира надеждно захващане на листа, което премахва появата на течения.
  2. Идеално мълчание. Когато поръчвате външно стъкло Kaleva с увеличен размер (дебелина 6 мм), се осигурява повишено ниво на шумоизолация, което ще спести жителите от външни звуци.
  3. Удобен климат. Стъклената единица с аргон отразява топлината, осигурявайки идеален микроклимат в стаята. През зимата в сградата се отразява топлината, а през лятото стаите не се затоплят.
  4. Индивидуална форма на прозорците. Можете да поръчате продукти с различни размери и форми. Основата на продукта е прозоречните системи Калева, самият прозорец е направен съобразно принципа на дизайнера.

Продуктите могат да се правят въз основа на всяка система.

Какво определя цената

За да установите цената на прозореца от фирмата Kaleva за вашите помещения, най-лесният начин е да се обадите в офиса и да се обадите на адрес. Основните фактори, влияещи върху цената на прозорците, са:

  • брой продукти;
  • формата, размерите на конструкциите;
  • вид използваните изолационни стъкла;
  • начина на отваряне (по избор на клиента);
  • приложни елементи на декорация, стилизация;
  • допълнителни аксесоари в комплекта (обезводняване, прозоречни первази, мрежи против комари;
  • набор от услуги, които представляват интерес за клиента.

Дори и идентичният дизайн на външния вид (форма, размер) може да варира значително в стойността. Това трябва да се има предвид при поръчване на допълнителни опции. Фирмата изработва пластмасови прозорци, чрез които ще се вгледате в света с истинско удоволствие! Продуктите на Калева, създадени по желание на клиента, имат уникални характеристики и свойства, които гарантират издръжливостта и естетиката му. Тук можете да поръчате качествени прозорци, врати, балкони, прозорци от витражи за всеки вкус, като се вземат предвид личните нужди и желания.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оценка на най-добрите пластмасови прозорци в МоскваОценка на най-добрите пластмасови прозорци в Москва
Как да изберем прозорциКак да изберем прозорци
Защо е необходимо да инсталирате пластмасови прозорци през зиматаЗащо е необходимо да инсталирате пластмасови прозорци през зимата
Бърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца pБърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца p
В прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цениВ прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цени
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Монтаж на прозорци от метал-пластмасаМонтаж на прозорци от метал-пластмаса
Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?
Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?
Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…
» » Функционалност и безупречен дизайн на пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com