Как да изберем профил за LED ленти

В модерните апартаменти хората отдавна използват LED осветление, което е много по-практично и икономично от обикновените крушки с нажежаема жичка. В момента LED телевизорите са в голямо търсене. Профилите за тях са много лесни за инсталиране както на закрито, така и извън сградата. LED ивиците изглеждат добре на тавана, стените, пода. Това е удобно, защото те могат да бъдат изрязани по дължината на стената, стълбите, огледалата и т.н.

Днес те произвеждат профил за LED лента, изработена от анодизиран алуминий. Техният дизайн е много разнообразен. И можете да си купите като цветен профил, и прилича на дървена повърхност. С помощта на специални закачалки можете да използвате профил, за да инсталирате висящи лампи.

Кога трябва да се използва лентата с LED заедно с профила?
LED лентата, поставена в профила, има завършен външен вид и е защитена от зрителната линия. Какво не може да се каже за лентата, която е фиксирана без профил на която и да е повърхност. Светодиодното осветление, използвайки профила, се вписва биологично върху повърхността на тавана, стените, подовете, огледалата, мебелите и не нарушава интериора. Ако профилът е затворен със специален дифузьор, с него се създава разсеяна светлина. Ако на диодния профил е монтиран дифузер и оптично стъкло, светлината може да бъде направена по-насочена.



Преди да изберете профил, трябва да решите каква роля трябва да вземе профилът. Ако искате да инсталирате абсорбирано върху лентата абсолютно без изисквания, които просто трябва да скриете от видимостта, можете да използвате всеки профил от алуминий или стомана. Въпреки че алуминиевият профил има по-висока топлопроводимост и ще бъде за предпочитане. Най-евтиният е пластмасовият профил. Той е също толкова добре монтиран, но се смята за лош радиатор.

За решение за проектиране, изберете специални диодни профили, излъчващи светлина от алуминий. Те перфектно изпълняват функциите, които са им възложени, но и цените за тях са по-големи, отколкото за обикновените алуминиеви ъгли. Ако трябва да монтирате светодиодите върху елементи от мебелите, използвайте профил на профил. Използва се и за осветяване на тавана и стените.

В случаите, когато профилът на изрязване не се използва или изобщо не е възможен, се използва профилен профил, който също може да бъде ъглова. На повърхността те прикрепват специални скоби.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изчисляване на тавана от гипсокартон не купуват излишъкИзчисляване на тавана от гипсокартон не купуват излишък
Скрито таванно осветление хармонично и надеждноСкрито таванно осветление хармонично и надеждно
Как да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуванеКак да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуване
Как правилно да фиксирате профила на таванаКак правилно да фиксирате профила на тавана
Таван профил за гипсокартон ще разберем в техния видТаван профил за гипсокартон ще разберем в техния вид
ПВЦ прозорци и кой профил е по-добърПВЦ прозорци и кой профил е по-добър
Цветни пластмасови прозорциЦветни пластмасови прозорци
За цветните пластмасови прозорциЗа цветните пластмасови прозорци
LED подсветкаLED подсветка
Избор на профили за рамкови конструкцииИзбор на профили за рамкови конструкции
» » Как да изберем профил за LED ленти
© 2021 BggeHat.com