Начините за фиксиране на опънати тавани

Начините за фиксиране на опънати тавани

Профилът се използва за монтаж на рамка от пластмасова тавана от PVC и е разделен на няколко типа, всеки от които се използва за различни начини за закрепване на лентата. Върху периметъра на стаята е монтиран профил за закрепване, наречен също багет, на същото ниво и височина от пода. Ако дизайнът на тавана е по-сложен, може да са необходими допълнителни крепежни елементи.

Основните методи на плат крепежни елементи към профил франзелата са харпун и клин, с което между другото прави и таваните в апартаменти в Горки, всички от които ще намерите, като посетите https://elita-spb.ru/objects/gorkovskaya/ сайт.



Garpon се счита за най-простият, в резултат на което е най-разпространеният. Когато го използвате, платното е направено до размера на стаята, но малко по-малко в дължина, около 7. Стаята се измерва, като се вземат предвид ъглите, корнизи, колони, греди и други прожекционни елементи. При извършване на измерванията трябва да се спазва максималната точност, тъй като при наличие на грешки тъканта не се вписва в размер, което може да доведе до увисване и трудности при монтажа. На ръбовете на платното са заварени пластмасови харпуни, направени под формата на кука, които се придържат към монтажния профил, като по този начин разтягат тъканта и я правят съвършено равномерна. Ако таванът е монтиран по харпун, е лесно да се разглобява и да се сглоби отново в друга стая. Също така, този метод ви позволява бързо да подмените ножа в случай, че е повреден.

В метода на клин закрепване таван участък, в мрежата се взема малко по-голяма от площта на пода, с разлика от 15-20 см. По време на инсталацията уеб закрепи здраво вътре в профилирани корнизи с помощта на специални клинове, а останалите излишък филма точно изрязани. Сменете острието с този метод на монтиране не е възможно, така че трябва да се следи по-внимателно, така че да не причиняват механични повреди, до която PVC плат е много чувствително.

Сред най-често срещаните методи за фиксиране на тавана могат да бъдат идентифицирани друг начин, наречен камера. В този случай периметърът е монтиран от багета, подходяща за прикачването на гърбицата. Платното се предава чрез специални механизми, които, като минават през тях, се компресират и предотвратяват обратния ход. Основното предимство на този метод е, че ви позволява да намалите нивото на тавана за опън само с един сантиметър от основната повърхност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на опъна таван към инсталацията на таванаМонтаж на опъна таван към инсталацията на тавана
Технология на методите за монтаж на опънати таваниТехнология на методите за монтаж на опънати тавани
Харпон за опънати таваниХарпон за опънати тавани
Устройство за опъване на тавана - монтажна технологияУстройство за опъване на тавана - монтажна технология
Технология на монтаж на опънати таваниТехнология на монтаж на опънати тавани
Монтаж на инструкции за опънати тавани за работаМонтаж на инструкции за опънати тавани за работа
Как да инсталираме опънати таваниКак да инсталираме опънати тавани
Таван рамка за опъвам таваниТаван рамка за опъвам тавани
Простри тавани тип PVC и примери за употребаПростри тавани тип PVC и примери за употреба
Основни съвети за инсталиране на таванни таваниОсновни съвети за инсталиране на таванни тавани
» » Начините за фиксиране на опънати тавани
© 2021 BggeHat.com