Видове алуминиеви профили

Ниското тегло и сравнително високата якост на профила от алуминий му осигуриха заслужена популярност в строителството. За да отговори на нуждите на строителите, дизайнерите на мебели и различни дизайни, бяха създадени голям брой различни форми, дебелина, дължина и вид на покритието от алуминиеви профили. Има няколко често срещани типа алуминиев профил с различна форма, всяка със свое собствено приложение:

Телец (Т-профил). Широко използвани в конструкцията тип профил. Най-често се използва за монтиране на шарнирни конструкции, като водещи елементи за гранит, мрамор и порцеланови каменинови изделия и като докинг елемент. Има и алуминиев профил с Т-канал, който също е намерил приложение в строителството. Компанията RSI ги прилага на достъпна цена в Челябинск.

H-профилът (H-профил) благодарение на втория шелф има по-голяма твърдост от Taurus и често се използва в носещи стоманени конструкции. Това е най-трайният от профилите. Използва се и за изграждане на преградни стени, мебели, различни рафтове и стелажи.



Канал (P-профил). Този профил напълно няма вътрешно пространство, което го прави подходящ за използване като свързващ елемент в сложни структури. Формата на този профил ви позволява да го използвате при проектирането на краищата, както и при производството на стъклени прегради. Използва се и за декориране на стени, изработване на корнизи, рамки за сигнализация, външна реклама.

Ъгловият или L-профилът се използва в окачените фасади на касетите като ръководство. Профилът за здравина ви позволява да извършвате не само закрепване, но и подсилваща функция. Също така, този вид в профила ъгли осигурява защита и се използва за монтиране на гипсокартон, нейната гъвкавост позволява използването в изграждането на входовете, арки, podiumov.Profil с T-бразда-разнообразни. Формата му позволява да извършвате най-различни дизайни, в която се използва като рамка, подкрепа елемент, за да създадете линейни системи за движение, мебелен обков и др Модулярността ви позволява да правите всякакви връзки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Студен метод на остъкляване на балкони и лоджииСтуден метод на остъкляване на балкони и лоджии
Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?
Как да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуванеКак да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуване
Таван профил за гипсокартон ще разберем в техния видТаван профил за гипсокартон ще разберем в техния вид
Характеристики на остъкляването от плъзгачите на компаниятаХарактеристики на остъкляването от плъзгачите на компанията
Приложение на врати от пластмасов профилПриложение на врати от пластмасов профил
ПВЦ прозорци и кой профил е по-добърПВЦ прозорци и кой профил е по-добър
Алуминиеви конструкции за предимствата и недостатъците на прозорците и вратитеАлуминиеви конструкции за предимствата и недостатъците на прозорците и вратите
Избор на профили за рамкови конструкцииИзбор на профили за рамкови конструкции
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
» » Видове алуминиеви профили
© 2021 BggeHat.com