Порцеланови каменинови изделия, приложение

Керамичен гранит или по друг начин керамичният гранит е изкуствен строителен материал, който се използва за облицовка на стени вътре и извън къщата. Индикаторите с висока якост позволяват да се използват за подова настилка, както в частна къща, така и в различни обществени помещения.

Изборът на керемида от керамичен гранит изисква стриктно неговите характеристики. Керамичният гранит "под камъка" се използва за облицовъчни стаи, където се планира постоянно събиране на хора, например в завод или ж.п. гара. Полираните плочки се използват като подови настилки в затворени пространства, остъклените имат широка гама от приложения благодарение на характеристиките на глазурата, избягвайки повърхности, където се подразбира интензивно механично действие. Тук керамичният гранит Keram Marazzi е добра версия на материала за вашата къща.

Керамичният гранит се използва и за завършване на вентилирани фасади на къщата. Това използване на плочки позволява не само украсяват фасадата на къщата, но също така значително намаляване на енергийните разходи за отопление на стаята и удължаване на живота на къщата. Това се дължи на факта, че към повърхността на фасадата е прикрепен метален профил, върху него е поставен нагревател и след това цялата конструкция е затворена с керамични гранитогрес.

Характеристиките на порцелановите каменинови изделия позволяват да се използват за довършителни покриви. Силната плочка придобива все по-голяма популярност поради своята издръжливост и красив външен вид.



Възможностите за керамични гранитогрес позволяват създаването на оригинален интериор в помещенията. За облицовката на такива обществени места като кафене или магазин най-често се използват гланцирани плочки. Използването на този завършен материал отговаря на всички изисквания за изтънченост и практичност.

Полагане на керамични гранитогрес, трябва да се изчисли ъгъла на наклона, в който можете да избегнете застой на влага върху повърхността (например локви от дъжд). В помещения с внезапна промяна на температурата (сауна) при монтажа на плочките е необходимо да се избере специално разработена композиция за фуги, в противен случай тя може да бъде понижена. За довършване на стените трябва да се има предвид, че керемидата има нулева абсорбция на вода и поради това лепилото трябва да осигури повишена адхезия към повърхността.

Керамичните гранитогрес не изискват специални грижи, достатъчно е да се използват неагресивни почистващи препарати, след това глазурата няма да се повреди, а плочката ще остане красива и блестяща за дълго време.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Качествени и надеждни подови плочки за порцеланови плочки и техните характеристикиКачествени и надеждни подови плочки за порцеланови плочки и техните характеристики
Порцеланови плочки за етажните предимства, недостатъци, класификация, обхватПорцеланови плочки за етажните предимства, недостатъци, класификация, обхват
Довършителни фасади с керамично гранитно лепило за възрасти!Довършителни фасади с керамично гранитно лепило за възрасти!
Плочки от порцелан от камък за пода 600х600 е вашият правилен изборПлочки от порцелан от камък за пода 600х600 е вашият правилен избор
Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?
Използвайте при строителството на керамични плочкиИзползвайте при строителството на керамични плочки
Изкуствен камък-гранитИзкуствен камък-гранит
Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?
Предимства при използването на порцеланови каменинови подови настилкиПредимства при използването на порцеланови каменинови подови настилки
Свойства и характеристики на керамичния гранитСвойства и характеристики на керамичния гранит
» » Порцеланови каменинови изделия, приложение
© 2021 BggeHat.com