Пантирани вентилирани фасади на сграда

1Вентилирани фасади - това отдавна вече не е новост. Окачените фасади са били използвани дори в древни времена, например в древен Египет.

Защо в днешно време са толкова популярни вентилирани вентилирани фасади? Вентилирани фасади са защитни и декоративни дизайн, който включва: основа система изолация, ветроупорен пароизолация, лицев материал, фиксиращи елементи. Например, вземе (IAF), с лицевата страна на които се използват алуминиеви композитни панели (композитни).

Цялата система е фиксирана към стените с алуминиеви скоби. Скобите са закрепени с фасадни котви. Минералната вата се използва като нагревател. Полага се преди монтажа на алуминиевия профил. Топлоизолацията в такива фасади е покрита с вятърна водоустойчива мембрана. Между покриващ материал и термично изолиращ слой е да въздушен слой, при което извежда от вентилирана фасада подструктура влагата, е осигурен сухо на изолационния материал, не се натрупват топлина и влага се осигурява от естествена вентилация, както и продължително експлоатационен живот на алуминиеви профили и стени на къщата.



Накрая, окачена фасада може да бъде облицована с краен материал: керамичен гранит, алуминиеви композитни панели, полимерни материали, естествен камък, профилиран лист. Ако се използва алуминиев композитен материал (композитен), той се закрепва директно към алуминиевия профил.

Какви са предимствата на окачените фасади?
Основното предимство на вентилируемите фасади е способността да се внедряват най-невероятните архитектурни решения при създаването на шарнирна фасада, използвайки разнообразни палитри и композити от текстури.

Благодарение на здравината на алуминиевия профил, носещата стена може да издържи на достатъчно тежки облицовъчни материали. Вентилираните шарнирни фасади с алуминиев профил са сравнително лесни за почистване, устойчиви на корозия и температурни промени, имат свойства с висока производителност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасадна технология и инсталация на керамични гранитогресФасадна технология и инсталация на керамични гранитогрес
Фасадата на дизайна на къщата и материалите за облицовкатаФасадата на дизайна на къщата и материалите за облицовката
Затопляне на вентилирани фасадни пътища и последователност от действияЗатопляне на вентилирани фасадни пътища и последователност от действия
Базалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалтБазалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалт
Незапалима топлоизолацияНезапалима топлоизолация
Мебелни фронтове от естествени дървени предимстваМебелни фронтове от естествени дървени предимства
Проектиране на пантирани вентилируеми фасадиПроектиране на пантирани вентилируеми фасади
Изолационен базалтИзолационен базалт
Затопляне на фасадитеЗатопляне на фасадите
Какво е предимството на вентилираните фасади?Какво е предимството на вентилираните фасади?
» » Пантирани вентилирани фасади на сграда
© 2021 BggeHat.com