Течната топлоизолация е нова дума в изолацията на фасадите

Течна изолация - нова дума в изолацията на фасадите

Към днешна дата течната топлоизолация в строителството става все по-популярна. Използва се като покритие за стени, тавани, покриви, метални конструкции, вентилационни тръби и отопление. Този тип пръскане има дълъг живот - повече от две десетилетия.

Факторите, на които се основава самият принцип на действие на топлоизолацията, са топлинната проводимост, възприемането на топлина и отражението. Формулата и консистенцията на течната топлоизолация наподобяват конвенционалните бои. Създава се на базата на обикновена вода със специални полимерни и керамични съединения, което прави масата на изолацията изключително ниска, допринасяйки за по-добра адхезия и по-голяма еластичност по отношение на нанесените повърхности.

Течен изолация е лесно да съвпада с различна площ, докато изсушаване за няколко минути, създаване на гъста и равномерно отлагане.

Налице е пълно сливане на топлоизолация с повърхностното покритие, като по този начин се намалява нивото на влияние на различни фактори на външни въздействия върху обработената повърхност. Благодарение на течната изолация площта на помещенията е значително спестена, тъй като приложената термоизолационна обвивка е практически с дебелина на бижутер. Това не влияе върху теглото на третираната единица.



Успешно се използва течна изолация в стаи, които нямат вентилационни системи, като например мазета и полусутерии. Течната изолация Ви позволява значително да спестите от строителни материали, отопление и климатизация.

Течната изолация се използва не само за вътрешно обзавеждане, но и за външна фасадна обработка. За да се спести топлината в корпуса и да се охлажда в топлината, като се спести при нагряване, е необходимо да се нанесе тънък слой течна топлоизолация с четка или със специално устройство за пръскане. Такъв нагревател е надеждна защита на стените от влага и впоследствие появата върху тях на плесени и гъбички. Течни изолация, в допълнение към хидроизолационни свойства, и има отлични звукоизолиращи свойства, като по този начин предпазва наемателите от влизане в апартамента на външен шум.

Освен това, с използването на течна топлоизолация, пожарната безопасност на къщата се увеличава.

За да удължите живота на семейния си дом, е необходимо да защитите фасадата на къщата с течна топлоизолация от отрицателните последици от метеорологичните условия, като спадане на температурата и утаяване.

Е, ако се интересувате от пантирани вентилирани фасади - посетете сайта mastera-fasada.ru. Само там има всичко, за да се създаде отлична фасада.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Самозатваряне на стени с полиуретанова пянаСамозатваряне на стени с полиуретанова пяна
Топлоизолация и шумоизолация на отоплителни тръбиТоплоизолация и шумоизолация на отоплителни тръби
Penoizol нова изолация за вашия домPenoizol нова изолация за вашия дом
Нагревател урсаНагревател урса
Течните топлоизолации преглеждат изолацията на стените на къщите с течна изолацияТечните топлоизолации преглеждат изолацията на стените на къщите с течна изолация
Топлопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристикиТоплопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристики
Топлоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната бояТоплоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната боя
ТоплоизолацияТоплоизолация
Топлоизолация на отоплителни тръбиТоплоизолация на отоплителни тръби
Топлоизолиран терфолТоплоизолиран терфол
» » Течната топлоизолация е нова дума в изолацията на фасадите
© 2021 BggeHat.com