Penoizol нова изолация за вашия дом

Топлоизолация на къщи с изолация от пяна АВъншна изолация на къщи с пяна се използва в промишлени и обществени сгради. Този материал показа голяма ефективност в нискоетажни жилищни сгради. Благодарение на уникалната си структура, пеноизолът е отличен термоизолатор. Способността да се абсорбират звукови вълни прави възможно използването му за прегради. Топлоизолацията на стените с пяна изолати подобрява характеристиките на всяка сграда.

Хангари, покрити помещения, кутии и гаражи - това не е целият списък от сгради, чиято конструкция използва пеноизол. Когато стените са изолирани, покривът и подът също са с голям успех на този продукт.

Какво е CFP?

Пеноизолът е научно наречен карбамид-формалдехидна пяна (CFP). Той има и други имена, сред които: унипорт, минипорт, изолатор, аминотерм, мифотерм. Материалът може да се похвали с ниска топлопроводимост и същата плътност.

За редица характеристики тя прилича на пенополистирол или полистирен, които са по-познати на широк кръг от потребители. Благодарение на своята чистота и мирис, тази прилика е особено забележима.

Този материал почти не преминава въздух и не се освобождава хигроскопичност. в процес на преразглеждане топла мишка не яжте. Образуването на колонии от микроорганизми върху него е напълно изключено. В резултат на това обратната връзка относно изолацията на стени с пеноизол е изключително положителна.

Топлоизолация на къщи с изолация от пяна 1

Течната пяна може да се излива директно на строителната площадка. Това е доста значителна плюс изолация. Благодарение на това качество консумацията на самия материал е значително спестена. Ако обичайната строителна пяна се разширява по време на инсталацията, тогава паамоизолът, напротив, дори се свива.

Топлоизолация с изолация от пяна

Изолацията на къщите с пяна е доста проста процедура. Общата технология съдържа в своя компонент прост процес. течност полистиролът се запълва с междинен слой въздух между вътрешната, която е носещата стена и външната, от облицовъчната тухла. Този тип конструкция се нарича стена зидария.

Използва се в съветско време. Тя служи основно за спестяване на пари. Въздушният слой с 10-15 сантиметра успешно е заменен с топлоизолация от половин метър твърда тухлена стена. По този начин външната влага не може да проникне вътре.

Топлоизолация на къщи с изолация от пяна 2

Въпреки това във въздушния слой се смесва топъл и горещ въздух, което води до пукнатини в зидарията. Ето защо загубата от отопление е толкова осезаема. Представени са някои от най-студените сгради къщи от пясъчно-варови тухли и ракообразни. Затоплянето между стените на пеноизолом с интерес може да реши този проблем.

CFP монтажна технология

Изолацията на къщи с пяна е направена от пенопогенератор. Напълването и разпенването също се извършват с него. Наистина доброто оборудване е оборудвано с електронна система, чрез която продуктът се произвежда и контролира. Също така, повечето машини имат помпи, за които характеристика е обемно колекторно задвижване.



Топлоизолация на къщи с изолация от пяна 3

Кои изпълнения се прилагат

Изолацията на стените с пяна е възможна в комбинация с голямо разнообразие от материали. Типични са прегледите за изолацията на къщи с пеноизолом, при които потребителите поставят едно от първите места в технологията за работа с материала.

Факт е, че може да се използва с удобство почти навсякъде. Запълване между плочата и вътрешната ограда, пълнене между гипсокартона и основната стена, изливане на синусите на външната и вътрешната стени, изливане под сайдинг - това не е целият списък на възможните приложения на материала.

Топлоизолация на къщи с изолация от пяна 4-1

Дупки в стената

Затопляне на стените Пеноизолом означава създаването на специални дупки. Те трябва да се извършват на различни места на стената. За удобство те трябва да са малко по-дебели от маркуча за доставка. Тъй като плътността на инжектирания материал е много ниска, тя може да се използва в доста слаби и порутени сгради.

Когато се втвърди, тя не се разширява, така че не е нужно да се притеснявате за това, че CFP нарушава структурата. Това е още един факт, за който има много мнения за изолацията на стените с пеноизолом. Например монтажната пяна не притежава такива качества.

Топлоизолация на къщи с изолация от пяна 4

Пробиване и пълнене

В стената дупки се пробиват в шахматен шаблон, през който започва пененето на пеноизол. Важен момент: трябва да направите това отдолу нагоре.

По този начин материалът започва да запълва равномерно кухината, изтичащ през съседните отвори. По това време трябва бързо да ги покриете с дървени тапи.

Топлоизолация на къщи с изолация от пяна 5

Продължете, докато сместа напълно изсъхне. В така напълнената маса, липсват фуги и шевове. Този факт осигурява гъстотата на топлоизолацията.

Прегледите за изолацията на къщи с пеноизолом са положителни, не на последно място, защото практически неограниченият живот на материала ви позволява да не се притеснявате повече за Изолация на външни стени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стиропор или експандиран полистирол е сравнението на най-популярните нагревателиСтиропор или експандиран полистирол е сравнението на най-популярните нагреватели
Какво е по-добре да изолирате балкона и балкона?Какво е по-добре да изолирате балкона и балкона?
Екструдиран пенополистиролЕкструдиран пенополистирол
Самозатваряне на стени с полиуретанова пянаСамозатваряне на стени с полиуретанова пяна
Най-добрата изолация за тухлена къща, когато е изолирана отвънНай-добрата изолация за тухлена къща, когато е изолирана отвън
Топлопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристикиТоплопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристики
Разширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-sРазширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-s
Изолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолациятаИзолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолацията
Топлоизолация ТехноникаТоплоизолация Техноника
Процесът на изолация на къщата с екструдиран полистиролПроцесът на изолация на къщата с екструдиран полистирол
» » Penoizol нова изолация за вашия дом
© 2021 BggeHat.com