Топлоизолация Техноника

Топлоизолация ТехноникалТоплоизолация на къщата е изключително важно, и особено добре се усеща през зимата, когато прозорецът студове. Решаване на проблема с топлоизолация ще помогне на нагревателя tehnonikol!

Тя се издава от едноименната фирма, която е включена в петте най-големи и най-известни европейски фирми, които произвеждат строителни материали. Поради техническите си характеристики, които ще прочетете по-късно, този материал за затопляне се харесва от широк кръг от клиенти.

Изолационна технология - технически характеристики

Фирма "Техноникакол" произвежда 2 вида изолация: екструдиран полистирол и базалтова памучна вата. И тези нагреватели, на свой ред, са разделени на други сортове, които ще бъдат разгледани по-подробно. Ако се обобщим, можем да различим следните технически характеристики:

1. За базалтова вълна:

  • Топлопроводимост - 0,035-0,039;
  • Пропускливостта на водните пари е 0,3;
  • Водопоглъщане (в обем) - 1,5-2;
  • Плътността е 25-50;
  • Горимост - не гори (NG);
  • Компресията (максимум) е 8-55.

2. За екструдирана полистиролова пяна:

  • Топлопроводимост - 0,028-0,035;
  • Пропускливост на водните пари - 0,005-0,011;
  • Плътността е -26-60;
  • Горимост (по групи) - Г1, Г3, Г4;
  • Якост на огъване - 25-1;
  • Работи при температура на въздуха от -75 ° С до + 700 ° С.


Както можете да видите, всеки вид изолация има своите технически характеристики, но всички те са обединени от едно нещо: стопроцентово качество, издържливост и издръжливост!

Базалтова вълна Tekhnonikol

Базалтова вълна TekhnonikolБазалтовата памучна вата е нагревател, който се характеризира със своите забележителни свойства, но не изгаря и практически не абсорбира влагата от околната среда. Фирма "Техноникакол" се характеризира с факта, че произвежда базалтова памучна вата в 4 вида:

  • "Teplorall" е затоплящ материал от базалтов памук, който се формира в рогозки, които на свой ред се търкалят на ролки. Тяхната разлика е, че абсорбират здрав и студен въздух, но въпреки това не абсорбират вода изобщо. Добре е, че те съдържат малко от такова вредно вещество като фенола, така че използването на терморела в строителството се смята за напълно безопасно.
  • "Rockelight" в неговите характеристики е подобен на "Teplorollom", но тази изолация се предлага под формата на плочи, с които лесно се изолират както вертикални, така и хоризонтални повърхности. Най-често се използва за изолиране на подове, стени, склонове на покрива, прегради и други в частни домове. Могат да издържат на достатъчно високи товари. Устойчив на влага и абсорбира звука добре.
  • "Техноакустика" по името си говори сама за себе си. Купува се в тези случаи, ако стаята изисква добра шумо- и звукоизолация (например в нощен клуб или кафене и подходяща за защита от шумни съседи). Колкото повече дебелината на тази изолация (от 50 до 200 мм), толкова по-добре абсорбира нежелан звук. Но независимо от това, "Technoacoustic е отлична изолация, която може да се използва буквално за всичко!
  • "Technoblock" също така се отнася до редица материали, които отлично защитават конструкцията от студа. Той е идеален за рамкови стени и къщи, които са завършени с сайдинг. Подобно на горепосочените материали, той има отлична шумоизолация, не изгаря, не абсорбира влагата.

Екструдиран пенополистирол Tehnonikol

Екструдиран пенополистирол TehnonikolЕкструдираната пяна от полистирол от фирма "Техноникакол" е евтино и ефективно средство за затопляне, което е подходящо както за апартаменти, така и за частни къщи, вили, тавани, покриви, масандари и др. Има 3 най-популярни типа стиропор. По принцип те се различават само по форма и цел. Но всички тези видове екструдиран полистирол са сходни в техните качества.

Сред другите подобни материали за изолация, те са най-тъкачни, издръжливи и екологично чисти! Тяхната топлопроводимост е висока, те са силни, устойчиви на изпарения, устойчиви на мухъл и гъбички на изолационната повърхност!

  • XPS CARBON ECO - налични в конвенционални единици. Най-често се използва за затопляне на малки къщи и частни къщи с малко натоварване по стените.
  • XPS CARBON ECO DRAIN - специализирани блокове с канали, които се използват за покривна изолация (каналите служат като допълнителна вентилация). Използва се и за изграждане на фундаменти - в този случай дъждовната вода ще потече по дренажните канали.
  • XPS CARBON ECO FAS - има забележителна адхезия, се използва за външни повърхности в сгради.

Ако искате да забравите проблемите, свързани с затоплянето завинаги - изберете изолация от Teknonikol!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Понятието за плътност на екструдиран полистиролПонятието за плътност на екструдиран полистирол
Някои съвети как да изолирате пода в странатаНякои съвети как да изолирате пода в страната
Видове изолация за покрива и техните характеристикиВидове изолация за покрива и техните характеристики
Затопляне на вентилирани фасадни пътища и последователност от действияЗатопляне на вентилирани фасадни пътища и последователност от действия
Базалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалтБазалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалт
Нагревател урсаНагревател урса
Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщатаИзолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
Нагревател от рок вълнаНагревател от рок вълна
Разширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-sРазширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-s
Техниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолацияТехниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолация
» » Топлоизолация Техноника
© 2021 BggeHat.com