Нагревател урса

Изолация на UrsaЗатоплянето на всяка сграда е много важен етап в изграждането на къща. Към днешна дата има някои от най-популярните варианти за топлоизолация: минерална вата, стъклена вата, пяна и екструдиран полистирол.

Всеки от горните материали има своите предимства и недостатъци, се различава в основните си характеристики и цена. Вече няколко години изолацията на Ursa се доказа на пазара: съществуват няколко вида изолация, всяка от които е уникална и популярна.

Изолация на URSA - технически характеристики

  • Както вече споменахме, съществуват няколко вида изолация на фирмата "Ursa", но всички те имат редица предимства, поради които са спечелили своята слава. Така че, тук са основните предимства на тези нагреватели:
  • Универсалност в строителството. Абсолютно не е важно: какво искате да изолирате! Независимо дали става въпрос за частна къща, баня или друга стая - лесно можете да вземете онзи, който е точно в твоя случай.
  • Дълъг експлоатационен живот. Както показват тестовете, нагревателите на урса изпълняват функциите си в продължение на няколко десетилетия. И на практика не се проверява от един строител.
  • Екологични и безопасни. През последните години компанията "Урса" се фокусира върху това - и изобщо не е лошо. Нагревателите са създадени на базата на екологично чисти вещества, абсолютно безопасни за човешкото тяло.
  • Цената. Въпреки доста голям брой плюсове, цените на нагревателите от "Ursa" са средни.

След това разгледайте някои от най-популярните видове изолация Ursa.

Фибростъкло изолация URSA GEO

Тази изолация е достатъчно добра за топлоизолация и шумоизолация. Има много видове стъклопластова изолация URSA GEO: "М-11", "Частна къща", "Светлина", "Мини". Но при всички тези видове коефициентът на топлопроводимост е доста нисък (0.035-0.044), което означава, че такъв нагревател запазва топлината перфектно.

Най-често се използва за изграждане на частни домове, както и за изолация на покриви. Голяма роля играе фактът, че подобна изолация от фибростъкло има добра звукова абсорбция - степента "А", "Б". Ето защо, в допълнение към частните къщи, URSA GEO се използва за шумоизолационни помещения.

Този нагревател е добър не само за неговите основни технически характеристики, но и за факта, че нито огънят, нито времето са опасни за него. Но въпреки постоянството си, URSA GEO не уврежда човешкото тяло, което се потвърждава от множество тестове.

Иновативна изолация URSA PureOne



URSA изолация PureOneБуквално преди няколко години на строителния пазар се появи този нагревател. Още в кратко време тя стана популярна както в Европа, така и в Русия, Украйна, и в момента и по целия свят. Каква е тази изолация, различна от другите?

Тя се основава на новаторска технология, в която се използва акрил вместо свързващо вещество - неутрален и абсолютно безвреден компонент. Акрил почти не "прах" на работното място, тя не е засегната от вода, въздух, огън. Също така, тя не се деформира под въздействието на времето. Топлопроводимостта на материала също е на ниво: 0,034 - 0,037. Да, и шумоизолация е тестван - този материал е присъдена степен "А", което е най-добрият индикатор.

Благодарение на своята здравина, универсалност и сигурност, иновационната изолация URSA PureOne се препоръчва за изграждане на болници, детски градини и училища.

Разширена изолация от полистирол URSA XPS

Този тип изолация Ursa се различава от другите две основни привилегии: най-висока якост и отлична топлопроводимост. Например, 1 плоча от този нагревател (с размер 1 м2) може да издържи натоварвания до 40-50 тона, което е подходящо за затопляне на сложни конструкции от тежки материали. Топлопроводимостта е 0.032, което е най-доброто от индикаторите (сред цялата изолация на урша).

Освен това те имат още няколко предимства: водоустойчивост, експлоатационен живот - до 50 години, както и безопасност, т.е. екологосъобразност. Последното качество се осигурява от факта, че при производството на тази изолация се използва газ от CO2, който е безопасен както за хора, животни, така и за растения.

Но преди да купите пенополистирол URSA XPS, трябва да знаете още една функция. Единственият недостатък, който този материал има, е неговата горимост! Под въздействието на огън или високи температури, тя започва да се топи или изгаря, освобождавайки отровни вещества.

Ако искате да изолирате всяка стая качествено и евтино, в същото време да сте сигурни в правилността на решението си - изберете нагревател Ursa! Не забравяйте, че за всяка сграда можете да изберете вашия вид изолация, претегляйки предимствата и недостатъците.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Нагревател за рецензии на къщи и какво да избереНагревател за рецензии на къщи и какво да избере
Външна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръцеВъншна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръце
Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщатаИзолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
Ефективна дебелина на експандиран полистирол за затопляне на стените в различни региониЕфективна дебелина на експандиран полистирол за затопляне на стените в различни региони
Как да изолирате водопроводните тръби в частна къщаКак да изолирате водопроводните тръби в частна къща
Всички видове вътрешна изолация в дървена къщаВсички видове вътрешна изолация в дървена къща
Затопляне на къщата с екструдирана полистиролова пянаЗатопляне на къщата с екструдирана полистиролова пяна
По-добре да изолирате къщата от пяна блоковеПо-добре да изолирате къщата от пяна блокове
Нагревател knauf knaufНагревател knauf knauf
Базалтова памучна вата или минерална вата, която е по-подходяща за затоплянеБазалтова памучна вата или минерална вата, която е по-подходяща за затопляне
» » Нагревател урса
© 2021 BggeHat.com