Техниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолация

Нагревател TECHNONICOL - спецификация лист изолация лист 1Повечето собственици Частни къщи

през зимния сезон те предпочитат, че стаята винаги се поддържа оптимално удобна температура, няма влага и влага и също така, за да не се нарушава външния шум от улицата. Всичко това може да бъде постигнато с помощта на материал като изолация TECHNONICOL, чиито технически характеристики могат да реализират всеки един от горните елементи.

Нагревателите, изработени от TECHNONICOL са уникални продукти, които могат да успеят да решат проблемите топлоизолация, в сравнение с други материали. Този материал на местно производство в момента е в полза на много строителни фирми и просто обикновени собственици на жилища.

Видове топлоизолационни продукти фирма ТЕХНОНИКОЛ

Топлоизолационните материали, произвеждани от TECHNONICOL, са представени от два продукта:

  • базалтова (минерална) вълна под формата на плочи;
  • експандиран полистирол, получен по време на екструзията.

Екструдиран пенополистирол Той се използва главно за затопляне на къщи, тъй като е много добър в задачата да се запази топлината. Чрез аналогичен индикатор за икономия на топлина може да се сравнява само едно дърво, чиято дебелина е 10 пъти по-голяма от дебелината на изолацията.

Нагревател TECHNONICOL - спецификация изолация на листа 2

Стиропор е много по-лесно, така че транспортните разходи също са значително намалени. И такива свойства като твърдост и здравина дават възможност да се използва нагревател на места, където меките топлоизолационни материали не могат да се справят с тази задача.

Единственият недостатък на експандирания полистирол е високото ниво на запалимост на материала. Той не само изгаря, но също така изпуска много токсични вещества. Ето защо при работа с екструдиран материал е необходимо да се спазват нормите и правилата за противопожарна безопасност.

Базалтови (минерална) вълна като изолация TECHNONICOL, чиито характеристики са индивидуални влакна е камък на малка дебелина, която се състои от скала суровина (базалт, gabbro-). Между влакната от скали има голям брой въздушни слоеве, поради което нивото на топлоизолация на продукта е на много високо ниво.



Нагревател TECHNONICOL - технически характеристики на листова топлоизолационна материя 3

Производителят използва един много интересен компонент, който е свободен и който е много - въздух. Оставяйки въздуха вътре в изолатора без движение, той даде на материала голяма устойчивост на топлопренасяне.

Изолацията показва отлични свойства не само на мразовити дни, но и при високи температури. За разлика от експандирания полистирол, минерална вата огнеупорна.

Материалът изобщо не гори и в близост до силен източник с повишена температура (до 1000 ° C) може лесно да се утаи и дори да не се стопи. По време на пожар топлоизолаторът просто не преминава през себе си и няма да изпуска никакви токсични газове и вещества.

Видове екструдиран полистирол:

  • CARBON ECO DRAIN - плочи с дренажни канали (използвани за отводняване на основата);
  • CARBON ECO - изолация за къщи и нискоетажни сгради;
  • CARBON ECO SP - материал с уникални свойства за изолация на основи;
  • CARBON ECO FAS е нагревател, който се използва за оборудването на вилиците на къщи или измазаните повърхности на фасадите.

Сортове от базалтова вълна:

  • Teplorall - дълги рогозки на базата на каменна вата (продава се предимно на рулони, затова получиха това име);
  • Рокелит - базалтови плочи с ниска фенолна смола (основно използвани за изолация на частни къщи);
  • Technoblock - плочи с ниско съдържание на фенол (материалът не се страхува от вода или огън и се използва за рамкови и сайдинг стени);
  • Tehnoakustik - водоустойчиво негорим материал за акустични цели изолация (поради специалния режим на базалтови влакна, изолация е в състояние да запазят до 60 db).

Нагревател TECHNONICOL - спецификация изолация на листовете 4

Технически характеристики на изолацията

Поради факта, че този вид материали се отличава с модерни и значителни предимства пред традиционните топлоизолационни материали, нагревателят TECHNONICOL има следните технически характеристики:

  • практически нулева абсорбция на водата;
  • способност да издържа тежки товари;
  • подобрени топлоизолационни свойства в сравнение с по-скъпите аналози на други производители;
  • трайност (плочи, получени чрез екструзия, обикновено обслужват повече от 50 години);
  • запазване на термоизолационните свойства за дълго време;
  • висок индекс на хидрофобност;
  • удобство и простота в процеса на монтаж;
  • добра звукоизолация (поради структурата на влакната на материала, звуковите вълни се улавят и не преминават от другата страна на нагревателя).

Нагревател TECHNONICOL - технически характеристики на листовия топлоизолационен материал 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стиропор или експандиран полистирол е сравнението на най-популярните нагревателиСтиропор или експандиран полистирол е сравнението на най-популярните нагреватели
Екструдиран пенополистиролЕкструдиран пенополистирол
Покривна изолация какво да избера?Покривна изолация какво да избера?
Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщатаИзолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
Нагревател от рок вълнаНагревател от рок вълна
Топлопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристикиТоплопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристики
Разширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-sРазширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-s
Топлоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната бояТоплоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната боя
Топлоизолация ТехноникаТоплоизолация Техноника
Процесът на изолация на къщата с екструдиран полистиролПроцесът на изолация на къщата с екструдиран полистирол
» » Техниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолация
© 2021 BggeHat.com