Коя изолация е по-добра за тухлена къща извън под сайдинга

Отговорът на въпроса какъв вид изолация е по-добре за стените на тухлена къща извън под сайдинга, реших да ви го представя под формата на снимки на нагреватели.

И тези нагреватели се класират според степента на годност за изолация на тухлени стени. Плюс това, аз вземам предвид, че върху тези материали ще бъде сайдинг, а също трябва да бъде ventzazor между фасадните панели и самия изолатор.

Базалтова вълна

базалтова вълна

Най-лесният начин да изолирате тухлени стени е да използвате базалтова вълна. И, разбира се, използването на въздушна възглавница за отстраняване на влагата от изолационните листове.

Полиуретанова пяна

полиуретанова пяна

Тъй като този материал може да бъде вдухван и пръскан, е възможно да се изолират тухлите стени с полиуретанова пяна по същия начин, както и за тях топла дървени къщи.

Екструдиран пенополистирол



penoplex

Екструдираният полистирол (EPS) не се страхува от влага и е много по-малко възпламеним от неговия "брат" PSB. Въпреки това е по-добре да не използвате този материал върху тухлени стени - да получите кондензация между тухла и penokleksom.

пенополистирол

По принцип се смята, че не може да се използва полистирол под обшивка с фризуза. Много другари обаче го използват точно по този начин.

Бих ви посъветвал въпреки това, не сте посъветвали. Спомнете си за пожарната безопасност - ако PSB светне под фасадата, тогава ще бъде невъзможно да се гаси.

Много по-правилно - да се използва върху тухлени стени полистирол като нагревател под мокра фасада.

полистиролова пяна
Пенопластът е по-добре да се използва в системата "влажна фасада".

Както можете да видите, набор от нагреватели за използване върху тухлени стени не е толкова голям - в актива само базалт памук и полиуретанова пяна.

Но имате възможност да вземете каквото и да е сайдинг за такова боядисване - от метал и винил до дърво, под формата на блок от хауса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите изолацията на фасадата на дървена къща и каква изолация трябва да избера?Как да направите изолацията на фасадата на дървена къща и каква изолация трябва да избера?
Някои съвети как да изолирате пода в странатаНякои съвети как да изолирате пода в страната
Най-добрата изолация за тухлена къща, когато е изолирана отвънНай-добрата изолация за тухлена къща, когато е изолирана отвън
Как да изолираме тухлени външни стени с пластмасова пянаКак да изолираме тухлени външни стени с пластмасова пяна
Технология за затопляне на стената от тухлиТехнология за затопляне на стената от тухли
Затопляне на стари тухлени и тухлени дървени къщиЗатопляне на стари тухлени и тухлени дървени къщи
Нестандартната изолация на дървена къща използва полиуретанова пяна, уплътнител и изолонНестандартната изолация на дървена къща използва полиуретанова пяна, уплътнител и изолон
Как да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къщаКак да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къща
Топлоизолация ТехноникаТоплоизолация Техноника
Как да актуализирате стара къща за мисленеКак да актуализирате стара къща за мислене
» » Коя изолация е по-добра за тухлена къща извън под сайдинга
© 2021 BggeHat.com