Затопляне на апартаменти отвън

За изненадите, които подготвя идната зима, все още не е известно на щастливите, които току-що са се преместили в новите си апартаменти. В панелните къщи винаги има студени апартаменти. През тази зима ще бъде студено дори и слънчевата страна, ако къщата се намира в покрайнините на микрониката и е отворена към вятъра.

Проблемите не бяха решени за борба с гъбичните лезии и за запазване на топлината в стари панелни къщи. Следователно, просто е необходимо те да изолират апартаментите отвън. Стените трябва да бъдат почистени и украсени с материал, който не позволява преминаването на влага и вятър. Такава работа се извършва както за отделен апартамент, така и за цялата къща.

Материали за изолация на къщата са стиропор, минерална вата и полистирол.

За техническите характеристики и цената е най-подходяща пенопласта, която в никакъв случай не се различава от минералната вата и други нагреватели, с изключение на екологичната съвместимост. Под влиянието на слънчевата светлина пяната се разрушава и в същото време излъчва в околната среда вещества, които могат да повлияят на човешкото здраве. Ето защо хората, които се грижат за здравето си предпочитат да избират минерална вата.



Това ще струва повече такава изолация на апартамента отвън, но е по-безопасно за здравето.

Изготвяне на работи по изолация на апартаменти.

Размерите на изолационните стени трябва да бъдат измерени предварително. От двора можете да го направите в къщата си, като измерите стените на първия етаж, които са на същото място като канавката и където е входа. Дебелината на пет сантиметра може да се използва листове от полистирол за външна изолация, площ от половин квадратен метър. Според тези данни трябва да се изчисли правилната сума.

Металните дюбели или лепило са прикрепени листове към външните стени на къщата. Огнено око се поставя върху буквите, прикрепени към външната стена. Замазка, поставен върху мрежата. Фасадата на боята след изсъхване. Два или три дни отнема работата по продължителността, а понякога и по-дълго, всичко зависи от размера на изолирания апартамент, от метеорологичните условия и нивото на умение. Но в апартамента ще бъдат гарантирани 60% от топлината след нейното внедряване, ще има комфорт, шумът от улицата ще намалее, вятърът ще се спре. Задоволителното благосъстояние ще даде изразходваните сили и средства за изолация.

Е, за да поръчате топъл под на Москва - посетете сайта stnmoscow.ru. Само там е всичко, за да сте сигурни, че бързо сте направили качествен топъл под.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да се изолира подборът на материала на таванаКак правилно да се изолира подборът на материала на тавана
Как да изолирате рамка къща с минерална ватаКак да изолирате рамка къща с минерална вата
Как да изолирате къща от външен бар с минерална ватаКак да изолирате къща от външен бар с минерална вата
Как да изолирате и отрежете дървена къща отвънКак да изолирате и отрежете дървена къща отвън
Затопляне на дървена къща навън с минерална ватаЗатопляне на дървена къща навън с минерална вата
Топлоизолация на тухлена къща отвън с теория и практика от минерална ватаТоплоизолация на тухлена къща отвън с теория и практика от минерална вата
Външна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръцеВъншна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръце
Затопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистиролЗатопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистирол
Избор на материал за изолация на фасадитеИзбор на материал за изолация на фасадите
Нагревател knauf knaufНагревател knauf knauf
» » Затопляне на апартаменти отвън
© 2021 BggeHat.com