Как има затопляне на стените в апартамента

Въпросът за изолация на стени на сгради обикновено се появява при хора, преди отоплителния сезон, тъй като загубата на топлина поради лоша изолация на повече от 30. Освен това е до голяма загуба на топлина се отнася дебелина на стената и топлопроводимост. Изолирайте стените, много искам да, но тъй като те не са наясно, неправилна инсталация и така лошото качество на загуба на топлина материали може да се увеличи.

Предимства на изолацията на стените:
Апартаментите могат да бъдат изолирани както отвън, така и отвън. Най-често стената е изолирана отвън и в този случай те избягват проблем като "изпотяване" на стените. Повечето материали, които се използват за изолационни стени съхне до образуването пори, и те имат влага, която може да намали стени топлоизолационни. Също така, потенето може да доведе до гниене на топлоизолационни материали, като в този случай могат да се използват само тези материали, които могат да абсорбират влагата.



Има три варианта за подреждане на нагревателя:
1.Uteplenie вътре има своите предимства: изолация на стени може да се извърши по всяко време на годината, като същевременно се поддържа екстериора, както и използването на съвременни материали и технологии. Но има недостатъци, влажността се повишава, а площта в стаята, напротив, намалява.
2. Многослойна изолация на стените от външната страна и добавяне към нея тухлена зидария за облицовка. Но този метод не винаги е подходящ, защото това ще изисква укрепване на основата на къщата.
3. Изолация на външната страна на къщата има и своите предимства такова увеличение KAK експлоатационен срок, се извършват в порите на изолацията, която съдържа влага и да се избегне изпаряване, а също така да предотврати отделянето на топлина към външната страна. Недостатъците са увеличаването на влагата.

Ако разгледаме всички недостатъци и предимства, можем да кажем, че най-ефективният начин е да изолираме къщата отвън.
За увеличаване на термостабилност използване на обхващащата структура три-слой, който се състои от специален материал от минерална вата, който е направен от стъкловидни влакна. Друг добър материал за изолация е облицовката от каменна вата. С използването му спестяванията при отопление са до 50. Но най-ефективният днес е полистиролът. Най-често се използва за изолиране на външните стени на апартаментите, както и за изби и други подземни стаи, където се изисква защита от подпочвените води. Допълнителната изолация предпазва стената от негативните ефекти на атмосферните валежи и ви дава възможност да придадете на сградата изящен облик.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Затопляне на рамката къща навън с екологична изолацияЗатопляне на рамката къща навън с екологична изолация
Как мога да затопля стара селска дървена къщаКак мога да затопля стара селска дървена къща
Как да изолирате и отрежете дървена къща отвънКак да изолирате и отрежете дървена къща отвън
Как да изолирате дървена къща с пенофолКак да изолирате дървена къща с пенофол
Затопляне на верандата на дървена къща отвътреЗатопляне на верандата на дървена къща отвътре
Как да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътреКак да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътре
Външна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръцеВъншна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръце
Ефективна дебелина на експандиран полистирол за затопляне на стените в различни региониЕфективна дебелина на експандиран полистирол за затопляне на стените в различни региони
Загряване на стени и гипс на експандиран полистиролЗагряване на стени и гипс на експандиран полистирол
Външна изолация на външни стени от минерална вата, пенопласт, пеноплексВъншна изолация на външни стени от минерална вата, пенопласт, пеноплекс
» » Как има затопляне на стените в апартамента
© 2021 BggeHat.com