Вътрешна изолация на апартамента

Вътрешна изолация на апартаментаПо правило изолацията на частна къща се извършва отвън. Въпреки това, в такива къщи, изолацията на фасадата не е много трудно. Но какво правят собствениците на апартаменти, разположени в високи сгради? В някои случаи може да затопли външните стени, които влизат в контакт с околната среда. Но съществуват микрокомпютри, в които къщите са изградени почти една от друга. При такива условия е много трудно да се инсталира нагревател върху външната повърхност на стените и те остават студени. Освен това се случва, че стените на помещенията, съседни на неотопляемия вход, остават студени.

В такива ситуации е по-добре да изолирате жизненото пространство отвътре. Затоплянето на стените е достатъчно. Въпреки това, ако апартаментът се намира на първия етаж, можете да направите и изолация на пода.

В допълнение към самия топлоизолационен слой, такава вътрешна работа изисква монтаж на мембрана за бариери срещу пара. Той е монтиран възможно най-плътно към изолационния материал. След това ще се остави във въздуха, така че стените да могат да дишат и в същото време да запазят влагата отстрани на стаята. Ако пароизолация не е индивидуален, това ще доведе до образуването на конденз, който не само ще намали енергийната ефективност на изолация, но също така да предизвика образуването на плесен.

За да изолирате вътрешните повърхности, използвайте минерални топлоизолационни материали, за предпочитане - на основата на фибростъкло, защото базалтовата вълна не може да се похвали с екологична чистота. Минералната вата от фибростъкло се различава от мекотата и еластичността. Той поддържа своята форма добре през целия си живот. Освен това е лесно да се работи. Такива материали могат да бъдат продавани в плочи или ролки - и те лесно могат да бъдат изрязани директно върху обекта. Независимо коя опция избирате, такъв нагревател ще осигури добра звукоизолация.



Освен това можете да направите вашия апартамент по-топъл, ако поставите топлоотразяващ екран върху повърхността зад радиатора (това е полиетиленова пяна, пълна с газ, покрита с алуминиево фолио).

Но за изолацията на тавани, обикновено се използват леки материали, които са здраво закрепени към повърхността, след това монтиране на парите бариерен слой и покриване с листове от гипсокартон.

Е, като посетите този сайт, ще намерите всичко, което е необходимо, за да ремонтирате апартаментите си бързо и без допълнителни разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите изолацията на фасадата на дървена къща и каква изолация трябва да избера?Как да направите изолацията на фасадата на дървена къща и каква изолация трябва да избера?
Как да изолирате рамка къща с минерална ватаКак да изолирате рамка къща с минерална вата
Затопляне на рамката къща навън с екологична изолацияЗатопляне на рамката къща навън с екологична изолация
Как мога да затопля стара селска дървена къщаКак мога да затопля стара селска дървена къща
Как да изолирате и отрежете дървена къща отвънКак да изолирате и отрежете дървена къща отвън
Затопляне на дървена къща навън с минерална ватаЗатопляне на дървена къща навън с минерална вата
Как да изолирате дървена къща с пенофолКак да изолирате дървена къща с пенофол
Как да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътреКак да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътре
Как да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къщаКак да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къща
Пароизолация, която страна трябва да се положи върху нагревателяПароизолация, която страна трябва да се положи върху нагревателя
» » Вътрешна изолация на апартамента
© 2021 BggeHat.com