Нагревател knauf knauf

Снимка на изолацията KnaufЗатоплянето на къщата е много важен етап в строителството. В крайна сметка, по този начин можете да намалите разходите за отопление и да получите добра звукоизолация. В съвременния пазар има достатъчно отоплителни тела, но специално търсене изолация Knauf (Knauf)

. Защо е толкова популярен?

Характеристики на изолацията Knauf

Този нагревател наистина може да се нарече универсален (има подобни характеристики топлоизолация), защото с него можете да създадете отлична топлоизолация: стени, таван, фасади - това е абсолютно подходящо за всичко!

Какви са основните предимства на този материал?

  • Security. Изолацията на Knauf не е токсична и в състава й няма токсични компоненти, затова е напълно безопасно да се работи с нея и също така да живее в къща, изолирана с Knauf. Освен това, той не допринася за разпространението на огън, подобно на други нагреватели.
  • Сред цялата изолация, в Knauf са най-добрите индикатори за топло и звукоизолация. И всичко това, защото технологията непрекъснато се подобрява, за да отговори на новите и новите изисквания.
  • И основното предимство, че подкупите хора е цената! След като сте платили, ще спестите много години!

Ето защо, ако искате да изолирате и шумоизолирате къщата си колкото е възможно повече, изолацията Knauf е точно от това, от което се нуждаете!

Styrofoam Knauf - основните характеристики

Knauf Styrofoam СнимкаФормован експандиран полистирол от Knauf - това е още едно нещо, което през последните години се превърна в божествена мисия за всички строители. Разширеният полистирол е отлична изолация, която наподобява полистирол, но е много по-съвършена по своите характеристики и качества.

Стиропорът е трайни, евтини материали, с които е много лесно да се работи. Освен това е увеличила звукоизолацията и минималната абсорбция на влагата, което също е много практично. И цената е достъпна за всички!



Стиропор от Knauf се използва за изолация на фундаменти, фасади, покриви и др. Още веднъж напомняме, че е напълно безопасно! Не изхвърляйте във въздуха токсични вещества, които биха могли да увредят вашето здраве. И малките гризачи такива материали е напълно не интересно - те са безразлични към него, за разлика от обикновения полистирол.

Минерална вата Knauf - друга опция за изолация на сгради

Снимка на минералната вата KnaufТози метод на изолация е чудесен за структури, които няма да бъдат заредени. Тя може да затопли стените (между профила), както и тавани, покриви и др.

Минералната вата Knauf осигурява отлични топлинни спестявания и освен това е хидрофобна, пропусклива за парите. И това, от своя страна, ще позволи на сградата да бъде по-трайна, по-малко податлива на унищожение.

Тази изолация се основава на иновативни екологични технологии, базирани на каменна вата, фибростъкло. От своите предшественици тази новост се отличава с това, че няма миризми, е абсолютно безопасна и въпреки това е ефективна. Стана по-удобен и опакован!

Минералната вата Knauf разпределя дори най-тежките метеорологични условия, предпазвайки вашата къща от студ и влага. Ако искате дома ви да бъде винаги уютен и удобен за живеене, минералната вата от Knauf е прекрасна възможност!

Както можете да видите, всички изолация Knauf (Knauf) Това е доста надеждно средство за висококачествена топлоизолация на помещенията. Ето защо, каквото и да изберете: минерална вата или стиропор, това ще бъде добър избор, който е достоен за професионалисти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сух запълване на пода KnaufСух запълване на пода Knauf
Насипно покритие Knauf TechnologyНасипно покритие Knauf Technology
Кнауф суперетажна - суха замазка KnaufКнауф суперетажна - суха замазка Knauf
Окачен таван Knauf - етапи на устройствотоОкачен таван Knauf - етапи на устройството
Primer betonokontakt Кнауф качествен състав от най-висок класPrimer betonokontakt Кнауф качествен състав от най-висок клас
Как да направите плаващ под с вашите ръцеКак да направите плаващ под с вашите ръце
Кнауф сухи подови покрития ползи и схемата за складиранеКнауф сухи подови покрития ползи и схемата за складиране
Покривна изолация какво да избера?Покривна изолация какво да избера?
Таван профил за гипсокартон ще разберем в техния видТаван профил за гипсокартон ще разберем в техния вид
Какво е суперпола кнауф и как да го кажа?Какво е суперпола кнауф и как да го кажа?
» » Нагревател knauf knauf
© 2021 BggeHat.com