Лепило за плочки Какво трябва да избера?

Процедура-прилагане на лепилоКомпонентите на лепилото за плочките са различни. Но основата е цимент и пясък. До днес, на строителните пазари, можете да видите много разновидности на лепило за плочки с различни химически добавки. Всички те имат неравномерни характеристики и съответно цена. Изборът на необходимото лепило, трябва да знаете неговата цел, основната от които е облицовката с керамичен гранит. За всяка плочка трябва да се избере по-подходящо лепило. Тук можете да си купите virtuozz.com.ua на достъпна цена и високо качество.

Видове лепило
В конструкцията има няколко вида лепило за облицовка. Използвайте го, за да украсите стените и подовите плочки, извършвате вътрешни и външни строителни работи. Лепилото трябва да е устойчиво на висока влажност, ниски и високи температури. На плочки лепило "растение": мозайка, камък, експандиран полистирен и минерални плочи.

Най-качествените и по-използвани са продуктите, произвеждани от марките: Knauf, Kilto, Ceresit, Unis.
Финландският производител Kilto обикновено произвежда лепило под формата на паста, което позволява да се приложи веднага. Лепилото може да се използва за облицоване на брутелит, бетон, минерали, както и на други повърхности. Той е запалим и е с висока адхезия. По-често се използва в стаи, където има много вода (басейн, баня).



Маркерите Knauf се използват, когато е необходимо да се поставят керамични плочки и естествен камък върху различни повърхности. Лепилото се освобождава като суха смес. Също така е снабден с висока адхезия и има дълъг живот. Производителят е въвел редица смеси, които са устойчиви на вода, ниска температура и са предназначени за вътрешна и външна употреба.

Ceresit изпълнява вътрешни облицовки. Този продукт е екологичен и не замърсява въздуха с вредни химикали. Според производителя лепилото е висококачествено и стабилно. Лепилото за плочки Unis е предназначено за строителни работи на открито и на закрито. Изключително устойчив на замръзване и водоустойчивост, е снабден с повишена еластичност и висока адхезия.

Поставянето на керемиди, основният проблем е слабото му прикрепване към основата. Според експерти, това се дължи не само на състава и качеството на лепилото, но и на материала. Например, лепилото може да бъде перфектно качество, но не може да бъде ефективно в помещения, където преобладава висока влажност. Затова при използването на продукта е необходимо да се вземат под внимание околната среда, материалните и други условия на работа. При избора на лепило за плочки е необходимо да знаете вида на плочката, нейния размер и характеристиката на основата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дебелината на подовите плочки с лепило се изчислява самостоятелноДебелината на подовите плочки с лепило се изчислява самостоятелно
Как да изберем правилното лепило за плочките за баняКак да изберем правилното лепило за плочките за баня
Лепило за плочки как да разберете диапазона?Лепило за плочки как да разберете диапазона?
Как да поставите гипсокартон, как да поставите плочки върху гипсокартонКак да поставите гипсокартон, как да поставите плочки върху гипсокартон
Как да поставите мозайка на подаКак да поставите мозайка на пода
Какво е най-доброто лепило за порцеланови камъни?Какво е най-доброто лепило за порцеланови камъни?
За да лепи керамични плочки на стенаЗа да лепи керамични плочки на стена
Баня за баняБаня за баня
Универсалното свързващо лепило е незаменим спасител в строителствотоУниверсалното свързващо лепило е незаменим спасител в строителството
Изберете тапет лепилоИзберете тапет лепило
» » Лепило за плочки Какво трябва да избера?
© 2021 BggeHat.com