Предимство на сухата замазка Knauf

Най-неудобната мръсна и трудолюбива работа по време на ремонта в къщата е изравняването на пода. Особено, ако това се случи с конкретна или "мокра замазка". След подравняването на пода, ремонтът в апартамента може да продължи не по-малко от 25-35 дни.

Алтернатива на технологията за ремонт и строителство е изравняването на пода със суха замазка Knauf (Knauf).

Сухата замазка Knauf има своите предимства, които са доста:

Бърза инсталация на суха замазка

Химическите замазки се изпълняват много бързо, за разлика от конкретните видове. Подът е изравнен около 1-2 дни и не изисква време за изсъхване. С помощта на сухия под Knauf можете веднага да поставите покритието.

Липса на мръсна и мокра работа

Сухата подова замазка по-малко замърсява стаята, отколкото бетоновият под.

Има възможност да се работи по подмяната на пода и дори в реновирана стая, за да се изравни. Сухата замазка дава прах, утаен по стените, който лесно се почиства с парцал или четка.

Допълнителна топло и звукоизолация



За разлика от "мокър" и суха замазка Knauf прави - неговите свойства топло етаж, а също така осигурява добра шумоизолация на помещението.

Последните стъпки при подготовката на пода

Сухата замазка, за разлика от бетона, не изисква шперплат или изравняващи съставки. Основата на пода е идеално равна и е готова за поставяне на покритието веднага.

Няма натоварване при припокриване

Циментният материал е много тежък и припокриването може да не издържи на такъв товар. Кнауф сухата замазка е универсална и подходяща за всички етажи.

Комуникация в основата на пода

Запълването от разширена глина позволява да се задържат тръби и да се поставят проводници директно в суха замазка. Ако само подът е ремонтиран, той е много удобен, тъй като окабеляването няма да бъде видимо изобщо.

Възможност за провеждане на поетапни работи по изравняване на пода

Не е необходимо да подравнявате подовата основа незабавно. Цялата работа може да бъде разделена на етапи, което създава комфорт за самостоятелна работа или просто инсталиране на суха мазилка на закрито.

Ограничението при използването на суха замазка Knauf

Този метод на подравняване на пода има значителен недостатък. Сухата замазка Knauf не понася влагата. В помещения с висока влажност, например баня, се използва допълнителна хидроизолация. В противен случай е по-добре да го изоставим напълно. Разгледайте и приложите друга технология за подравняване на пода.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кнауф подът е със собствени ръцеКнауф подът е със собствени ръце
Какво е сухата замазка и как е инсталирана?Какво е сухата замазка и как е инсталирана?
Сух запълване на пода KnaufСух запълване на пода Knauf
Насипно покритие Knauf TechnologyНасипно покритие Knauf Technology
Универсална суха подова замазка Knauf има своите характеристики и оперативни предимстваУниверсална суха подова замазка Knauf има своите характеристики и оперативни предимства
Кнауф суперетажна - суха замазка KnaufКнауф суперетажна - суха замазка Knauf
Суха подова замазка със собствените си ръце, използвайки knauf и gvlСуха подова замазка със собствените си ръце, използвайки knauf и gvl
Насипни етажи със собствени ръце инструкции стъпка по стъпкаНасипни етажи със собствени ръце инструкции стъпка по стъпка
Как да направите плаващ под с вашите ръцеКак да направите плаващ под с вашите ръце
Кнауф сухи подови покрития ползи и схемата за складиранеКнауф сухи подови покрития ползи и схемата за складиране
» » Предимство на сухата замазка Knauf
© 2021 BggeHat.com