Какво представлява Knauf Superpole?

Knauf Superpol

Съвременните материали за довършителни работи имат отлични оперативни и декоративни характеристики, но могат да се прилагат само на равномерна основа. Следователно, вниманието е съсредоточено върху ремонтните технологии, които спомагат за решаването на проблема с нередностите. Нека да поговорим за интересна новост, наречена Knauf Superpole, и да разгледаме по-подробно инсталацията й.

Модерен етаж трябва да бъде екологично, трайни, "тиха" се използва, устойчиви на температурни промени, перфектно плоски, способни да издържат на високо механично натоварване и с отлични топлоизолационни и звукоизолационни свойства. Почти всички съществуващи довършителни материали отговарят на тези изисквания, но само ако са поставени на висококачествен груб под.

Knauf Superpol е новаторска ремонтна технология, идеално подходяща за създаване на надеждна основа.

Характеристики на новата ремонтна технология

Какво представлява Knauf Superpole? Това е комбинирана система, която намалява сложността на работата и времето за ремонт, а също така ви позволява да избягвате мокрите процеси и да намалявате времето за технологични прекъсвания.

Knauf супер подове помагат да се намали статичното натоварване на тавана, да се увеличи топло- и звукоизолацията на пода. С помощта на тях се произвеждат сглобяеми основи, запълващи подовете на сложна конфигурация.

Технически спецификации



Всеки елемент на такъв под е лист, направен във фабриката. Състои се от две базово-устойчиви базови бази, свързани една с друга с денивелация от 50 мм.

  • Общата дебелина на "пайката" е 20 мм.
  • Размерите са 1500 × 500 мм.
  • Теглото на един елемент е 18 кг.
  • Полезна площ - 0,75 кв.м.
  • Твърдостта на материала е 20 МРа.
  • Крайната якост е 20 МРа.

Тези стойности ще помогнат за правилното изчисление на потреблението на материали.

Начин на полагане

Начин на полагане

Изграждане на довършителни материали от ново поколение

Knauf супер етаж - това е "пай", чиято повърхност е екологично чисти gipsovoloknisnye листове. Как се подреждат? Обикновено Knauf superfloor се събира върху сухата замазка, изработена от експандирана глина, чийто размер на зърното не надвишава 5 mm.

Обърнете внимание! Този материал се препоръчва за подови настилки от описаните дъски.

За да разберете етапите на инсталационния процес, стъпка по стъпка инструкциите ще помогнат - сухата подова замазка Knauf е добре развита и адаптирана за самостоятелно изпълнение:

  • Първо, подът е покрит с полиетиленово фолио, ако е бетон, или покривен материал, ако е дървен. В целия периметър ръбовете на пенополиетиленовата лента са прикрепени към стените. При стените не трябва да се докосват подовите елементи на Knauf - тяхната инсталация предполага използването на допълнителна защита.
  • Освен това са изложени и маяци, които образуват дори клетки. Те са покрити с разширена глина и се изравняват с правило. Отново нагоре цялата повърхност е покрита с полиетиленово фолио.
  • Полагат се листове от материал и ги закрепват заедно с лепило и за по-голяма надеждност и с винтове с размери 30 см. Това е цялата технология за инсталиране.

Въпреки простотата, полагането на листове изобщо не е примитивно. Той има много тънкости и дреболии, внимателното спазване на което може да даде добър резултат. Разбира се, по-добре е да поверите инсталацията на пода на професионалисти. Но ако не бързате, гледате видео и изучавате подробно процеса, тогава можете да го направите сами.

Обобщение по темата

Новият Knauf superpol е фабричен продукт, изработен от гипсови влакна, устойчиви на влага. С помощта на тях се събира здрава и надеждна база, която се поставя върху сухата замазка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Насипно покритие Knauf TechnologyНасипно покритие Knauf Technology
Универсална суха подова замазка Knauf има своите характеристики и оперативни предимстваУниверсална суха подова замазка Knauf има своите характеристики и оперативни предимства
Кнауф суперетажна - суха замазка KnaufКнауф суперетажна - суха замазка Knauf
Окачен таван Knauf - етапи на устройствотоОкачен таван Knauf - етапи на устройството
Primer betonokontakt Кнауф качествен състав от най-висок класPrimer betonokontakt Кнауф качествен състав от най-висок клас
Как да направите плаващ под с вашите ръцеКак да направите плаващ под с вашите ръце
Кнауф сухи подови покрития ползи и схемата за складиранеКнауф сухи подови покрития ползи и схемата за складиране
Как да направите сух под KnaufКак да направите сух под Knauf
Покривна изолация какво да избера?Покривна изолация какво да избера?
Таван профил за гипсокартон ще разберем в техния видТаван профил за гипсокартон ще разберем в техния вид
» » Какво представлява Knauf Superpole?
© 2021 BggeHat.com