Замазка Knauf

Кнауф китДовършителните работи изискват специално внимание и, както показва практиката, трябва да купувате само висококачествен материал. Foagfüller Knauf замазка

Един от видовете такива продукти, без които просто не може да се направи в някои случаи.

Често окончателният резултат от всички предишни работи зависи от качеството на една или друга смес. Доказаните производители винаги се грижат за качеството, да вземем например линията Knauf. А именно "Fugenfuller". При подреждането на стените, мазилката на бетонните тавани и при възстановяването на стари повърхности, тя се е доказала. На него и прекратете вниманието си.

Knauf Fugenfüller - технически данни

Както всеки друг строителен материал, шпакловката Knauf има свои собствени отличителни характеристики:

  • няма мирис, няма вредни примеси;
  • опаковка от 25 и 10 килограма;
  • висока адхезия, еластичност;
  • повишена якост на натиск и якост на огъване;
  • има в състава на забавянето на добавянето на сместа до 35 минути;
  • основа на екологично чист гипс;
  • стандартна консумация до 0,8 кг на квадратен метър, запечатване на фуги 0,25 кг;
  • Температурният режим на употреба не е по-нисък от +10 градуса по Целзий.

Съвет: Преди да купите пълнители, трябва внимателно да проучите продукта. Особено внимание, датата на производство, сертифицирани по европейските стандарти и на целостта на опаковката, както и твърдостта на чантата (опаковани в влажен продукт е твърдо на пипане и с лошо качество).

Къде е най-доброто използване на горивото?

Приложение на Knauf замазкаВ състава на полимерните добавки тази смес се използва добре за запечатване на фуги и подреждане на преградки, кутии от гипсови плоскости. Монтажът на перфориран ъгъл не е изключение, а по-скоро правило. Използвайте лентата за армиране на фуги и шевове, необходимо условие.



След пълно изсушаване е нормално (без специални усилия) да се отстраняват дефекти, специални мрежи или шкурка. Бетонните повърхности се препоръчват да ходят на няколко слоя. Първият слой, до 3 мм, и след отстраняване и залепване, завършва с 1-2 мм. Чрез технологията всички повърхности се подготвят за първи път, остатъците от разтвора и прах се отстраняват. Грундирани, дълбоко проникващи грундове.

Предимствата и недостатъците на шпакловката Knauf Fugenfüller

Недостатъци шпакловка Knauf Fugenfyuller малка, бедна адхезия фактор за мръсни (масло, мазни петна) и прашни повърхности, има не само на марката, но и в други. Ето защо, предварително третиране, трябва да съответстват на нивото на материала и нормите на произведения (парченце). Също стикер плочи от гипс на fugenfyuller препоръчва да се произвеждат на базата на равна повърхност.

Запечатването на фуги на плочи, възстановяване на стари повърхности от гипс, оформяне на склонове изискват точно такава смес. Замазката има такова предимство, колкото еластичността на готовия разтвор, което увеличава лекотата на използване. Малкото свиване на първия слой изисква само тънко последващо покритие. Когато поставяте капачките на молив към Knauf Fugenfüller, ъглите са доста силни.

Използването на такава смес в мансардни, затворени подове също е възможно. Но трябва да следите влажността и температурата в стаята (до 65 и + 15-20 градуса по Целзий). Сместа се нанася само при условия, които са близки до условията на експлоатация на самата стая. Изборът на продукта от тази конкретна марка може да бъде уверено потвърден, резултатът от вас не е отличен ще бъде доволен.

Важно: Суровите процеси трябва да бъдат завършени преди да поставите замазката. Тази стъпка ще помогне да се елиминира потъването на слоевете и деформацията на опорните повърхности след нанасянето на замазката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Насипно покритие Knauf TechnologyНасипно покритие Knauf Technology
Универсална суха подова замазка Knauf има своите характеристики и оперативни предимстваУниверсална суха подова замазка Knauf има своите характеристики и оперативни предимства
Кнауф суперетажна - суха замазка KnaufКнауф суперетажна - суха замазка Knauf
Окачен таван Knauf - етапи на устройствотоОкачен таван Knauf - етапи на устройството
Primer betonokontakt Кнауф качествен състав от най-висок класPrimer betonokontakt Кнауф качествен състав от най-висок клас
Кнауф сухи подови покрития ползи и схемата за складиранеКнауф сухи подови покрития ползи и схемата за складиране
Разходите за замазка от цвекло на 1 m2 на това, което зависи и как да се изчислиРазходите за замазка от цвекло на 1 m2 на това, което зависи и как да се изчисли
Как да направите сух под KnaufКак да направите сух под Knauf
Какъв вид пълнител да изберем за стени за видове тапети, предимства и недостатъци на шпакловка от…Какъв вид пълнител да изберем за стени за видове тапети, предимства и недостатъци на шпакловка от…
Таван профил за гипсокартон ще разберем в техния видТаван профил за гипсокартон ще разберем в техния вид
» » Замазка Knauf
© 2021 BggeHat.com