Материали за изолация на апартамента

Материали за изолация на апартамента

За гражданите на Русия изолацията на апартаментите е една от приоритетните задачи. Апартаменти в нови сгради все още са доста добри в запазване на топлина, но в стари къщи често е много студено. И на кого отоплителната система на стари сгради в повечето случаи оставя много желание, което също влияе върху нивото на живачната колона в стаята. През лятото в този апартамент е приятно, но тук през зимата е настоящият малък северен полюс. Въпреки това, днес има няколко начина как да допринесете за затопляне на апартамента сами.

Трябва да се отбележи, че вътрешната изолация на един апартамент не е най-лесното занимание, тъй като трябва да се извършва по сложен начин, без да се засяга фасадата.



Първата стъпка е да се изолират вратите на лоджии и прозорци, идеалната възможност е да се заменят пластмасовите конструкции с модерни стъкла с двоен стъклопакет. Ако това не е възможно, трябва да ремонтирате съществуващите прозорци и врати. Първо, трябва да обработвате слотовете с уплътнител, след което да инсталирате уплътненията върху рамките. Ако тези прости манипулации не помогнаха, трябва да направите затоплянето на стените сами. За тази цел се използват няколко материала:

  1. Стъклена вата и минерална вата. Този материал се отнася до най-евтините, с пълна липса на функция за горене. Минерална вата се характеризира с увеличаване на топлопроводимост в мокро състояние, както и способността да се свива по време на продължителна употреба. Има версия, като минералната вата, е вредна за човешкото здраве, но това не е напълно вярно. Заболяването е само прах, който се образува при работа с този материал. Но след завършването на монтажните работи, които са затворени с гипсокартон и парно бариерен филм, минералната вата не е най-малко опасната.
  2. Пяна и полиуретанова пяна. Тези материали са разпенени полиетилени и пластмаси. Те са много удобни за инсталиране, не се страхувайте от висока влажност, могат да бъдат монтирани директно към стената. Запалимостта на този материал се приписва на недостатъци, въпреки че е класифицирана като самозагасваща се и слабо запалима. При закупуването на такъв нагревател трябва да обърнете внимание на наличието на огнеупорни примеси в състава.
  3. Корк материали. Този материал практически няма никакви недостатъци, с изключение на високата цена. Но, както знаете, трябва да плащате за качество. Корк материали, които не се страхуват от висока влажност на въздуха, е много лесен за инсталиране и използване, издръжлив, добавяйки някои добавки - практически не горят. При тлеенето не изпускайте формалдехиди и вредни феноли, тъй като това е естествен материал.

Е, можете да си купите баница до ключ до ключ, като посетите сайта masterbani.ru. Само там ще намерите всичко, за да поръчате най-добрите бани на достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Студен метод на остъкляване на балкони и лоджииСтуден метод на остъкляване на балкони и лоджии
Етапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителяЕтапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителя
Пластмасови прозорци от енергоспестяващ типПластмасови прозорци от енергоспестяващ тип
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Може да се монтира пластмасова дограма през зиматаМоже да се монтира пластмасова дограма през зимата
Бърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца pБърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца p
Как да не замразите през зиматаКак да не замразите през зимата
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Затоплящи прозорциЗатоплящи прозорци
Гаранция за качество на пластмасовите прозорциГаранция за качество на пластмасовите прозорци
» » Материали за изолация на апартамента
© 2021 BggeHat.com