Изолационен базалт

Изолационен базалт

Нагревателите от камък са най-екологично чисти. Естествените природни материали не са вредни за здравето, ако тяхното производство отговаря на техническите изисквания.

Минералният базалт, под формата на нагревател, има различни свойства, но всички са близки един до друг. Разликата им зависи от начина на тяхното производство. Базалтът придобива влакнеста структура след процедурата на топене. Размерът на влакното зависи от това как ще се използва. За рамката използвайте смола формалдехид и фенол. Ако процесът не отговаря на всички стандарти, при контакт с влага може да се появят токсични изпарения. Поради това е важно да закупите базалтов нагревател под формата на плоча от добре установен производител. Дължината на влакната на плочата е 50 мм, дебелината на влакната, супер тънки 1-3 микрона, тънки 5-15 микрона. За стабилност при високи температурни условия добавете от 10 до 35 варовик или партида.

Важен индикатор за табела с параметричен минерален базалт е неговата механична устойчивост. Неговите влакна имат хаотична структура и това е много важно. Не всички минерални вати имат такова подреждане. Плътността на памучния минерален базалт е много висока и има параметри от 30-100 кг / м3 за топлопроводимост от 0,042-0,048 W / mK.



Отворената пореста структура на MBW (минерална базалтова вата) е положителна за звукоизолацията. Въздушната маса абсорбира шума и благодарение на своята устойчивост на корозия се използва за изолация на тръби. MBE има еластичност и може да бъде залепен.

Слоят от минерална вата от базалт защитава стъклената вълна или фолиото. Те са промазани в заводски цехове. Също така се произвеждат ролкови материали. Те предпазват от възможно пристигане на влага. При използването на този вид изолация не поставяйте слой от пароизолация. Фолиото трябва да бъде от страната, където се изисква отразяващ процес. Ако плочите могат да се използват при температури от + 900 ° C, тогава фолийни материали, само до + 600 ° С. При формирането на този вид изолация не се използват формалдехидни смоли и фенол, което ги прави напълно безвредни във всички ситуации и методи на производство.

Повече от 70 години IBE е търсена на пазарите на строителни материали. Използва се за вентилирани фасади, може да се полага върху мокри мазилки, удобно е за затопляне на покрива както плоски, така и конични. Използва се при изграждането на водноелектрически централи, топлофикационни и топилни единици, големи хладилни инсталации. Наземен и въздушен транспорт го използва като защита срещу шум и нагревател за корпуса.

Е, да си купите лист от перфорирана стомана, ще ви помогнем със Сталпром - тук. Само там ще намерите висококачествено метално валцуване на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стиропор или експандиран полистирол е сравнението на най-популярните нагревателиСтиропор или експандиран полистирол е сравнението на най-популярните нагреватели
Видове нагреватели и техните характеристики как да изберем подходящия топлоизолационен материал?Видове нагреватели и техните характеристики как да изберем подходящия топлоизолационен материал?
Оригинален разтвор байкал на плочаОригинален разтвор байкал на плоча
Как да изберем най-добрата изолация за подаКак да изберем най-добрата изолация за пода
Базалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалтБазалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалт
Нагревател от рок вълнаНагревател от рок вълна
Техниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолацияТехниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолация
Нагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагревателиНагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагреватели
Фибростъкло за бетонФибростъкло за бетон
Типове нагреватели и техните характеристикиТипове нагреватели и техните характеристики
» » Изолационен базалт
© 2021 BggeHat.com