Изолационни шуби

Снимка на нагревателФинландската фирма PAROC OY AB има дълга история на работа с изолационни материали. Благодарение на този опит много потребители избират топлоизолационен параход за строителството. През годините на експериментите се формира добре развита линия от материали. Характеристиките му са безопасни, практични, екологични и издръжливи.

За загряване на различни повърхности са разработени плочи с различни свойства и характеристики. Изборът на материал зависи от условията на неговата работа. Ето защо ще се запознаем със стоките на финландски експерти.

Основен топлоизолационен материал - технически данни

Основната стойност на този материал е ниският коефициент на топлопроводимост. То е само 0,0356 W / mK. Тази стойност на индикатора се постига благодарение на заплетената система от влакна. Между тях има въздух, който не позволява топлината да преминава през плочата за затопляне.

Поради наличието на въздушния слой се образува още една положителна характеристика - звукоизолация. Шум, заплетен в лабиринтите на влакнестата структура, намалява нейното въздействие. По този начин използването на топлоизолация на пара спестява пари за шумоизолацията на сградата.

Изолацията на въпросната фирма е абсолютно безопасна за инсталаторите и собствениците на сгради. Добавянето на свързващите елементи се намалява до необходимия минимум. Добавянето на азбест от фирмата не се използва, което изключва въздействието върху дихателните пътища по време на монтажа и експлоатацията.

Повишената дължина на влакната елиминира летливостта и разслояването. Това влияе върху използваемостта и дълготрайността на продукта.

Гарантирано от производителя на продукта в продължение на 50 години. В този случай изолацията е устойчива на:

  • влага;
  • слаби разтвори на алкали и киселини;
  • ударни въздействия;
  • прекъсната деформация;


Специалните импрегнации осигуряват работата на минерални плочи дори при 95 влажност на средата. Това прави възможно изолацията при трудни условия на работа.

В същото време използването на топлинни материали от фирмата не "запазва" къщата. Плочите преминават водна пара, като по този начин създават удобна работна среда.

Базалт влакна незапалим материал. Температурата, при която продуктът се влошава, е 400 ° C. Ето защо този вид изолация се използва за изолация:

  • оборудване с повишен топлообмен;
  • отоплителни тръби;
  • топлоотделящи структури;

Еластичността на подложката позволява да се закрепи с врага. В този случай няма студени мостове, което значително повишава нивото на изолация.

Нагревател на паркове Екстра

Нагревател на паркове ЕкстраПаркетните плочи PAROC eXtra са най-гъвкавият и респективно изисканият материал в изолационния обхват PAROC. Те са предназначени за монтиране както на вертикална повърхност, така и в хоризонтално и наклонено положение. Освен това плочите могат да бъдат монтирани без допълнителни устройства. Това е възможно благодарение на гъвкавите ръбове.

Плътността на тази изолация е 30 кг / м3. Това осигурява висока способност за деформация. При транспортиране плочите могат да се свиват до 50 от размера си. Това дава икономичност при транспортиране на насипна партида. Също така от тази собственост следва липсата на самоносещи функции за даден вид материал. Ето защо е необходимо продуктът да се използва заедно с облицовката с твърд материал.

В процеса на работа допълнителните пластини не се деформират. Така се избягва плъзгането на материала и разкъсването на височината на изолацията. Поради плътното преплитане на влакната, собствениците на сградата не могат да се притесняват за бързия ремонт или смяната на изолацията.

Всеки освободен материал е параход, нагревател с огромен списък от положителни характеристики. Тъй като цената на такова придобиване е висока. Но възвращаемостта и икономиите са няколко пъти по-високи от първоначалните разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да отопляваме правилно камина, защо ви е необходима топлоизолацияКак да отопляваме правилно камина, защо ви е необходима топлоизолация
Затопляне на рамката къща навън с екологична изолацияЗатопляне на рамката къща навън с екологична изолация
Нагревателят е технически спецификацииНагревателят е технически спецификации
Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщатаИзолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
Топлопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристикиТоплопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристики
Нагреватели Polinor, Ecover, IsoSoft, Bassful, Polypom отпывы и характеристики утеплителейНагреватели Polinor, Ecover, IsoSoft, Bassful, Polypom отпывы и характеристики утеплителей
Изолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолациятаИзолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолацията
Нагревател Knauf технически характеристики на нагревателНагревател Knauf технически характеристики на нагревател
Нагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагревателиНагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагреватели
Топлоизолация ТехноникаТоплоизолация Техноника
» » Изолационни шуби
© 2021 BggeHat.com