Нагревателят е технически спецификации

Изолация Isover / Isover - технически спецификации 1В момента строителният пазар е пълен с различни видовете изолационни материали

. Производителите, които са в тежка конкуренция, произвеждат нови видове изолация, а старите се опитват да подобрят (например, изолацията IZOVER, чиито технически характеристики постоянно се подобряват в процеса на изпитване).

Нагревател IZOVER е материалът, който заема една от водещите позиции при избора на топлоизолационни материали и който е практически незаменим. Характеризира се само с най-красивите показатели за топлоизолация.

Според своите свойства изолационните спецификации на ISOVER са подобни на минералната вата. Предлага се и под формата на твърди плочи, рогозки или рула и служи за изолация на тавани, подове, стени, фасади, тавани, покриви, вентилационни тръби и др.

Нагревател IZOVER има структура от стъклени влакна с дебелина 4-5 микрона, дължина 100-150 микрона. Поради такива индикатори материалът е много еластичен и не се поддава на деформация по време на товари.

Разнообразие и използване на изолация IZOVER

Поради факта, че изолацията IWOVER, чиито технически характеристики са на високо ниво, може да се използва както за външна, така и за вътрешна декорация, тя е призната като материал с универсални свойства.

Този нагревател, освен горепосочените области на приложение, може да се използва за затопляне на мазето, тавана, таванското помещение, както и просто да се затопли от студения вятър на всяка стенна структура.

Що се отнася до ценовата категория, която е нагревател, тя е много приемлива. За сравнително малко пари можете бързо да изолирате дома си.

Изолация Isover / Isover - технически спецификации 2

Поради факта, че изолационните спецификации на ISOVER показват високо ниво, той има няколко разновидности:

  • ISOVER ventafasad - почти не се различава от обикновената изолация на тази марка. Тя има двуслойна структура, за да поддържа топлината много добре.
  • ISOVER наклонен покрив - приложен за изолация на покриви. Произвежда се под формата на плочи (61x5-10 cm). Такъв материал абсорбира звука много добре, не абсорбира влагата, се характеризира с висока негоримост и паропропускливост.
  • ISOVER звукова защита - има форма на плочи или рогозки. Този материал е предназначен за защита на помещението от външни звуци (използва се за облицоване на вътрешни прегради, тавани и др.).
  • ISOVER VENTITERM - е универсален тип изолация. Произвежда се под формата на твърди плочи (на базата на минерална вата), които се третират с хидрофобизатор. Използва се във вентилируеми фасадни системи, за изолация на водопроводи и вентилация.
  • ISOVER KL34 - е представен под формата на 5-10-сантиметрови плочи. Използва се за затопляне на хоризонтални, вертикални повърхности (и дори наклонени).
  • ISOVER KL37 - доставени в компресирани контейнери. Тя служи за изолиране на подове между етажи, покривни склонове, покриви, стени и др.
  • ISOVER KT37 - се предлага под формата на ролки, поради което се използва за затопляне на големи и дълги повърхности (тавани, преградни стени в помещенията, подове между етажите).
  • ISOVER KT40 - има двуслойна структура и се предлага под формата на рула. Нагревателят се използва за хоризонтални повърхности (под, таван).
  • ISOVER STYROFOAM 300A са твърди, груби дъски, които се закрепват с помощта на специални скрепителни елементи. Този материал се използва за изолация на хоризонтални и вертикални повърхности.


Изолация Isover / Isover - технически спецификации 3

Основни характеристики на изолацията IZOVER

Нагревателят е произведен с патентованата технология TEL, което го прави един от най-добрите материали сред топлоизолаторите. Някои аналози в техните качества и отблизо не могат да бъдат с този материал. Нагревател IZOVER: технически характеристики:

  • звукоизолация

Тъй като между стъклените влакна на материала има въздушна междина, тя е в състояние много добре да задържи външни звуци.

  • Топлопроводимост

Изолацията има непроменен индекс на топлопроводимост от 0,041. Той поддържа въздуха много добре, така че не позволява топлината да премине.

  • Пропускливост на водните пари

Изолация Isover / Isover - технически спецификации 4

Благодарение на структурата на стъклените влакна, материалът много бързо връща цялата влага, която абсорбира. Параметърът на паропропускливостта на нагревателя е в диапазона от 0.5-0.55 mg / mchPa.

  • възпламеняемост

Материалите IZOVER, които имат плътност до 30 кг, не са запалими.

  • Форма и тегло

Заедно с други топлоизолатори, теглото на изолацията ISOVER е много по-ниско. Поради това не оказва влияние върху носещите стени и основите на сградата.

За по-лесна употреба материалът се предлага в различни форми (рогозки, плочи с различна твърдост, ролки, листове). Еднослойният материал има дебелина 5-10 см, двуслойният материал има 5 см във всеки слой.

Изолация Isover / Isover - технически спецификации 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Типове топлоизолационни материали и свойства на топлоизолаторите за домаТипове топлоизолационни материали и свойства на топлоизолаторите за дома
Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщатаИзолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
Нагревател от рок вълнаНагревател от рок вълна
Izovol като спецификации и ревюта на отоплителните телаIzovol като спецификации и ревюта на отоплителните тела
Топлопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристикиТоплопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристики
Разширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-sРазширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-s
Топлоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната бояТоплоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната боя
Нагреватели Polinor, Ecover, IsoSoft, Bassful, Polypom отпывы и характеристики утеплителейНагреватели Polinor, Ecover, IsoSoft, Bassful, Polypom отпывы и характеристики утеплителей
Спецификации на топлообменника и прегледи на собствениците на домаСпецификации на топлообменника и прегледи на собствениците на дома
Изолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолациятаИзолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолацията
» » Нагревателят е технически спецификации
© 2021 BggeHat.com