Незапалима топлоизолация

Фото термообасПонастоящем все по-голям брой строителни организации и техните клиенти предпочитат естествени материали. За тези, които се грижат за тяхното здраве и здравето на другите, това е въпрос на принцип. следователно Termobazalt

заема водеща позиция сред нагревателите. Тя е изработена от прежди от естествен базалтов материал, произведени под влияние на високи температури.

Термобазалт - характеристики на материала

Изолационен термообазГлавната особеност, разбира се, е щит на топлината. Тази изолация, благодарение на специална система с капсули между влакна е необходима топлина запазване помощник. В сравнение с тези изолирани платна Termobazalt има по-ниска плътност и по-малко тегло. материал плътност не позволява да се използва като елемент на носител, но служи като добре да се изолират стени, подове на греди, покриви, части, машини, тръбопроводи и отоплителни тръби.

Нагревателят може да бъде в плътно или полу-плътно състояние. Полу-твърдите плочи се деформират, те могат да обгръщат изолационната структура, като се оформят.

Температурният ефект не е ужасен за базалтовите влакна. Температурният диапазон на плочите започва от -250 и завършва при + 1300 ° С. Затова много често такъв нагревател се използва за намаляване на топлопредаването на горещи механизми. Тръбите с гореща вода са изолирани с този материал. Освен това той няма противопоказания за това, че е в почвата и работи в агресивна среда. Използването на материал за разсейване на топлината от газови газове от тръби отдавна не е новаторство.

Благодарение на влакнестата структура с хаотично подреждане на елементите, дъската може да изолира помещението или оборудването. Ето защо при използването на такъв нагревател не е необходима допълнителна защита от шум.



Изработването на нагревател, направен от камък, дава на влакната си якост на опън и трайност на употребата. Материалът не се влияе от паразити, гъбички, мухъл и мишки.

Видове и приложение на топлоизолация

Thermobasalt се предлага в няколко типа. Всеки от тях е предназначен за определен вид дейност.

Таблица на характеристиките на изолацията ThermobasaltНай-икономичната и най-ниската плътна изолация е ултра лека PL-30. Той е предназначен за изолация на междупластово припокриване, разположено между закъсненията. Такъв нагревател е изпълнен с кухи прегради и покривно пространство между опорните елементи. Той е по-шумоизолиращ от топлоизолацията. Такива плочи са изолирани с оборудване и тръбопроводи, защото са по-гъвкави в сравнение с други видове.

PL-35 светлината има по-широка гама от приложения, поради по-голямата си плътност.
Нагревател + 50 леки се използва, за всички горепосочени области на употреба, също и в изолацията на външните стени. Това може да бъде или рамков тип сграда, или кладенец от кладенец.

Обхватът на клапана PR-80 е много голям. Благодарение на затоплящите си свойства, лесен монтаж и издръжливост, той се използва при проектиране на сглобяеми конструкции. Материалът може да бъде демонтиран и сглобен отново. Демонтажът не отнема много време. В допълнение, основната цел на вентила е да работи в структурата на вентилирани фасади.

Използвайте изолация Thermobasalt PR-100 фасадата може да се използва както за фасади, така и за други конструкции. Характеристиките му позволяват да се изолират стените на мазета, тавани, вентилирани фасади и фасади на рамковите сгради. Също така термичната база се използва за изолиране на конструкциите заедно с профилния лист.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Топлоизолация и шумоизолация на отоплителни тръбиТоплоизолация и шумоизолация на отоплителни тръби
Нагревателят е технически спецификацииНагревателят е технически спецификации
Типове топлоизолационни материали и свойства на топлоизолаторите за домаТипове топлоизолационни материали и свойства на топлоизолаторите за дома
Топлинният изолатор отзывы по утеплителюТоплинният изолатор отзывы по утеплителю
Изолатор на нагревателяИзолатор на нагревателя
Хижа изолацияХижа изолация
Базалтова памучна вата или минерална вата, която е по-подходяща за затоплянеБазалтова памучна вата или минерална вата, която е по-подходяща за затопляне
Топлината в къщата е гаранция за комфорт за всекиТоплината в къщата е гаранция за комфорт за всеки
Технически характеристики на нагревателяТехнически характеристики на нагревателя
Топло и звукоизолация на сградиТопло и звукоизолация на сгради
» » Незапалима топлоизолация
© 2021 BggeHat.com