Хижа изолация

Нагревател нагревателБлагодарение на новия изолационен материал думата хижа ще бъде свързана с обикновените хора не само с къщата, но и с топла къща. Широката гама от нови материали ще даде възможност да изберете вида изолация, която се изисква на най-добрата цена. Стои за Кабина нагревател

много проста - базалтова изолация.

По състава на името говори за себе си. Следователно, за екологичността и безопасността на бъдещата структура, не е нужно да се притеснявате. И сега ще говорим по-подробно за материала и неговите сортове.

Базалтова изолация Хирургически характеристики на материалите

Купувайки продукт, ние всички мислим за неговата издръжливост. Така че, нагревател, базиран на базалтови влакна, ще обслужва минимум 50 години. Благодарение на устойчивостта си към агресивни среди и гъбични ефекти материалът е издръжлив и не изисква подмяна и ремонт. Придобивайки вилата, клиентът спестява не само средства за изграждане на сградата, но и за последващи ремонти.

Нагревателят е разработен от руски учени и е съобразен с климатичните условия на нашия регион. Също така, вътрешното производство влияе върху цената. Не се нуждаете от скъп транспорт и трудности с митниците.

Екологичността на произвеждания продукт идва от суровини за неговото производство. Всички компоненти се подлагат на строги сертификационни и лабораторни тестове. На готовите продукти има документи, потвърждаващи тяхното качество и безопасност при употреба.

Топлоизолацията не се деформира при температурни различия и не губи свойствата си. Това е много важна характеристика с чести промени в температурата през зимния период. Влакната са устойчиви на повишена температура. Терморегулиращите свойства се запазват, когато повърхността се нагрява до 400 ° С. Следователно използването на базалтови влакна не се ограничава до жилищното и промишлено строителство. Използва се за работа с тръбни тръби, съоръжения и радиаторни структури.



Основата на материала е плътно преплетени нишки. Те осигуряват по-голяма устойчивост на скъсване на силите. Също обърканата структура позволява запазването на дизайн от шумовите влияния. Този ефект често се използва при защитата на промишлено оборудване. Това е свойството на конструкцията, което предпазва нагревателя от механични въздействия, но без да възпрепятства нарязването му, ако е необходимо. При рязане продуктът не се разпада и няма много отпадъци.

Видове изолация Хижа (фасада, стандартна)

Основна топлоизолация ХижаНагревател CIBA е представен от широка гама от продукти. Най-честите от тях са фасадата и стандартът.
Изолацията за фасадата е направена под формата на плочи с плътност 135 или 150 кг / м3. Закрепването на конструкцията става между щайгата или с помощта на пластмасови чадъри. Над нагревателя е възможно да се произвеждат мазилки с последващо боядисване.

Водопоглъщането на плочите е минимално. При директен контакт с течността има само 1.5. Такъв индикатор дава възможност да се използват плочи дори и за облицовката на стените на стените.
Плочите са направени с дебелина от 50 до 150 мм, с стъпка от 10 мм. Общите размери на продукта са 1000 * 600 или 1000 * 1000 mm.

В разтоварено състояние се използва стандартен радиатор за серия. Обхватът на приложението му е универсален:

  • тръбопроводи;
  • наклонени и плоски покриви;
  • подови настилки;
  • фасади.

Дебелината на плочата може да бъде в диапазона от 50 до 200 mm с интервал от 10 mm. Пропорциите на ширината и височината са същите като при фасадните серии.

За ефективна работа на материала е необходимо да изберете правилния изолатор и дебелината на хижата. За да направите това, е по-добре да поръчате топлинно инженерно изчисляване на структурата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Базалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалтБазалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалт
Нагревател урсаНагревател урса
Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщатаИзолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
Техниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолацияТехниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолация
Нагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагревателиНагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагреватели
Топлоизолация ТехноникаТоплоизолация Техноника
Топлинният изолатор отзывы по утеплителюТоплинният изолатор отзывы по утеплителю
Изолатор на нагревателяИзолатор на нагревателя
Типове нагреватели и техните характеристикиТипове нагреватели и техните характеристики
Изолационни шубиИзолационни шуби
» » Хижа изолация
© 2021 BggeHat.com