Нагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагреватели

Нагревател - техническите характеристики и отзивите за нагревателите 1Производствените мощности на търговската марка PAROC са налични в Швеция, Финландия, Литва и Полша. Официални представителства, където можете да закупите нагревател PARIK (техническите характеристики и свойства са на високо ниво), се намират на територията на 13 страни.

Висококачествени специалисти от различни области (инженери, геолози, учени и др.) Участват в производството на продукти на PAROK, благодарение на които е възможно да се получи качествен краен продукт - топлоизолационна изолация. И след 10 години експлоатационни характеристики и стандарти на продуктите ще отговарят на същите изисквания, както и непосредствено след производството.

Основните предимства на използването на PAROC продукти

Сред техническите показатели за топлоизолация, изолацията на парата (прегледи за изолацията са в нашата съответна секция) е много полезно:

  • лесна употреба (минералният продукт е много лесно изрязан с обикновена пишеща машина или нож);
  • екологичната безопасност на използваните материали (цялата серия от нагреватели не съдържа никакви примеси от азбест и други химически опасни вещества);
  • висока устойчивост на различни влияния на околната среда.

Нагревателите за производство на пара могат да се използват не само като топлоизолатори, но и като технически елемент на звукоизолация, противопожарна и шумозащита в промишлени сгради.

Топлинна изолация параметър - спецификации и мнения за изолация 2

Технически параметри на нагревателите PAROC

Включва каменна вата на марката PAROK клас минерална вата (общо наименование на всички неорганични материали от влакна). Като цяло всички продукти по видове суровини са разделени на три основни категории:

  • стъклена вата;
  • шлака;
  • базалтова вълна.

Загриженост PAROC произвежда материали само на базата на минерална вата. Качеството на произвежданите материали се потвърждава от стандартите ISO 9001 и ISO 14000.

Основната количествена характеристика на продуктите на парата е топлопроводимостта. Това свойство определя способността на тялото да извършва топлината чрез себе си. Колкото по-ниска е тази стойност, толкова по-добре материалът ще запази топлината.



Нагревател - техническите характеристики и отзивите за нагревателите 3

Нагревател - технически характеристики:

  • огнеупорни свойства каменна вата отговарят на най-строгите изисквания и стандарти (GOST 3024494, ISO 1182, DIN 4102). Цялата серия отоплителни тела се признава за незапалими материали. Може да се използва и като противопожарна защита и изолация. Точката на топене на основния компонент на нагревателите (базалт) е 1700 ° C, а температурата, при която влакната от базалт са изсушени, е 1000 ° С.
  • добрите топлоизолационни свойства са резултат от много ниското ниво на топлопроводимост на въздуха, което е вътре в нагревателя в стационарно състояние. Дебелината на влакната е само 3-5 μm. Поради факта, че те са хаотично преплетени, се образуват клетки, които се пълнят с този много неподвижен въздух.

Плътността на нагревателите не е висока, повече от 90 на обема взима въздух. Благодарение на тази технология нагревателите имат ниска топлопроводимост.

Нагревател - техническите характеристики и прегледи за нагревателите 4

  • изолация от базалт не е хигроскопичен; материалът има водоотблъскващо свойство и не позволява влага. По време на производството на нагреватели се използват специални добавки, които допълнително укрепват този индикатор.

Дори ако малко количество вода попадне под натиска на материала, веднага след спиране на налягането, влагата все още ще се изпари от нагревателя.

  • екологичността и безопасността са предпоставка за производството на материали на PAROK. Намаляване на потреблението на изключително оскъдни ресурси, намаляване на емисиите на вредни вещества, намаляване на шума - всичко това се постига чрез иновативни технологии, които прилагат загрижеността PAROC.
  • силата на материалите и лесната инсталация поради размера на изолационните материали. Ширината и дебелината на изолацията се избират въз основа на размера на най-често срещаните рамкови конструкции. Това позволява тесен контакт между изолационните елементи.

Поради факта, че нагревателят PAPROK, рецензии за които могат да бъдат намерени в съответния раздел, има дълги влакна от базалт, той не се отделя и не се разлага.

Това влияе върху неговата продължителност (гарантираният живот на нагревателите PAROC е средно 50 години).

Дори въпреки използването на специални смеси (импрегниране), които позволяват използването на минерални плочи при 95 влажност на помещението, изолацията не "съхранява" къщата. Плочките продължават да водят до натрупване на вода, като по този начин се увеличават удобните условия на работа вкъщи.

Нагревател - техническите характеристики и прегледи за нагревателите 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Базалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалтБазалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалт
Течните топлоизолации преглеждат изолацията на стените на къщите с течна изолацияТечните топлоизолации преглеждат изолацията на стените на къщите с течна изолация
Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщатаИзолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
Нагревател от рок вълнаНагревател от рок вълна
Izovol като спецификации и ревюта на отоплителните телаIzovol като спецификации и ревюта на отоплителните тела
Разширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-sРазширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-s
Топлоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната бояТоплоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната боя
Нагреватели Polinor, Ecover, IsoSoft, Bassful, Polypom отпывы и характеристики утеплителейНагреватели Polinor, Ecover, IsoSoft, Bassful, Polypom отпывы и характеристики утеплителей
Спецификации на топлообменника и прегледи на собствениците на домаСпецификации на топлообменника и прегледи на собствениците на дома
Изолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолациятаИзолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолацията
» » Нагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагреватели
© 2021 BggeHat.com