Нагревател от рок вълна

Спецификации на Rockwool / Rockwool за нагреватели 1Топлоизолационните материали, произвеждани от Rockwool, отдавна са забелязани от професионалните строителни компании. Техническите характеристики на нагревателя Rokvul са изключителни, което обяснява широкото му приложение: в гражданските, индустриалните, нискоетажни и високи сгради.

Създаден от на базата на минерална вата изолацията ROCKUL (отзивите могат да бъдат прочетени на нашия уебсайт) принадлежи към класа на незапалими материали. Например, ако сравните изолацията с други подобни материали, продуктите Rockwool се характеризират с най-дълъг период на топене на влакната (около 2 часа). Това е дори многократно по-голямо от това на алуминий, стомана и стъкло.

Поради това, ако използвате нагревател за тази цел, можете да постигнете отлично ниво на изолация, което ще ви помогне да не замразите през зимния сезон. В същото време при горещо време, нагревателят ще осигури противоположния ефект - сградата ще остане готова.

Сортове и обхват на продуктите Rockwool

Компанията ROCKULE е един от най-известните производители на топлоизолационни материали в света. Нагревател Rockwool, чиито технически характеристики се основават на специални добавки и свързващи вещества, се използва активно за изолация на прегради, стена, различни припокривания, тръбопроводи, инженерни системи, покриви и др.

Характеристики на Rockwool / Rockwool нагреватели 2

Топлоизолационните продукти ROKVUL разграничават три основни модификации:

  • плочи със специална твърдост;
  • леки пластини;
  • твърди плочи.

Валцуваните материали или плочи са най-разпространените изолатори на тази търговска марка. Какво и къде да се използва, както и разходите за изолационни ракети зависи от вида на строителната площадка и конкретно от мястото на приложение в това съоръжение.

Всеки може лесно да намери точно продуктите Rockwool, които ще бъдат проектирани за решаване на възникващите строителни проблеми.

Rockwool LITE - водонепроницаеми плочи, предназначени за леки конструкции на балкони, вътрешни преградни стени мансардни стаи и други подобни. Плочите имат специални пружини, които ви позволяват да направите инсталирането на материали по-удобно и бързо.



Rockwool VENTY е по-твърд водоустойчив продукт (също наличен под формата на плочи), който се използва главно за единична или двуслойна фасадна изолация.

Спецификации за нагревател Rockwool / Rockwool 3

Rockwool FASAD - дебела плоча, изработена на основата на минерална вата и предназначена за топлоизолация от външната страна на фасадата. Те са устойчиви на различни механични влияния и деформации, поради което са много добра основа за мазилният слой.

Rockwool RUF - плочи, характеризиращи се с повишена твърдост. Нагревател Rokvul (прегледи) се прави въз основа на минерални суровини (скали на базалтовата група). Такива плочи имат добро водоотблъскващо свойство, поради което се използват основно за покривна изолация без циментова замазка.

Rockwool FLOR - твърди водоустойчиви плочи, които се използват за топлоизолация на подове.

Продуктите Rockwool се използват и в нефтената и газовата промишленост за изолация на промишлени тръби.

Нагревател Rokvul, техническите характеристики на които са почти уникални, отговарят на всички стандарти и GOST и винаги се продават заедно с придружаващата техническа документация.

Спецификации на Rockwool / Rockwool за нагреватели 4

Основни характеристики на Rockwool продуктите

Поради факта, че разходите за изолация Rokvul се различава от разходите на други по-малко известни топлоизолатори, материалите имат добри технически характеристики:

  • Спестяване на енергия. Монолитна плоча Rokvul с дебелина 50 мм и площ 1 м 2 позволява да се спестят до 108 MJ енергия годишно.
  • Противопожарна защита. Структурата, която е направила нагревателя Rokvul (технически характеристики), помага да издържи на температурата до 1000oS. Макар че при температура 250 ° C свързващият компонент се изпарява от изолацията, той все пак запазва свойствата си на твърдост и огнеустойчивост.
  • Хидрофобност. Всички продукти на търговската марка имат висока водоотблъскваща производителност. Влагата, която попада върху повърхността на материала, не може да проникне вътре, така че изолацията остава суха през цялото време.
  • Стабилност на деформацията. Благодарение на специалния си произход Rockwool нагревател спецификациите са просто прекрасни. Особено внимание се отделя на способността да се издържат на високи механични натоварвания. Тъй като структурата на материала няма определена посока (влакната са разположени както вертикално, така и хоризонтално), то се характеризира с повишена твърдост.
  • Шумоизолация. Базалтовите плочи имат много добри акустични свойства. Те предотвратяват възникването на вертикални звукови вълни между стените, така че не предавайте звука на съседните стаи.

Нагревател Rockwool / Rockwool спецификации 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Покривна изолация какво да избера?Покривна изолация какво да избера?
Как да изберем най-добрата изолация за подаКак да изберем най-добрата изолация за пода
Затопляне на вентилирани фасадни пътища и последователност от действияЗатопляне на вентилирани фасадни пътища и последователност от действия
Външна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръцеВъншна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръце
Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщатаИзолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
Izovol като спецификации и ревюта на отоплителните телаIzovol като спецификации и ревюта на отоплителните тела
Спецификации на топлообменника и прегледи на собствениците на домаСпецификации на топлообменника и прегледи на собствениците на дома
Изолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолациятаИзолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолацията
Техниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолацияТехниката на топлоизолацията специфицира листова топлоизолация
Нагревател Knauf технически характеристики на нагревателНагревател Knauf технически характеристики на нагревател
» » Нагревател от рок вълна
© 2021 BggeHat.com