Външна изолация на апартамента

на външната изолация на работата на апартамент трябва да се извършва през лятото - както и повечето от строителните и довършителни работи, като това време на годината обикновено се държат на топло и сухо време, което означава, че въздействието на околната среда на материалите ще бъде минимално, което е много важно от гледна точка на по-нататъшното им използване.

Като изолационен слой за изолация на апартаменти използват различни материали. По принцип те се избират в зависимост от материалите, от които се прави екстериора (например гипсови или фасадни панели). На първите етажи често се правят вентилирани фасади. В такива случаи е по-добре да използвате базалтова памучна вата или фибростъкло. Ако става въпрос за мазилка, тогава е възможно да изберете пластмасова пяна (експандиран полистирол).

Най-общо, в топлоизолационна конструкция, изборът и по-нататъшната инсталация на материала трябва да се подхожда много внимателно. Не е правилно да се определи вида на изолацията, е необходимо да изберете правилната плътност. Например, се препоръчва да се избере базалтова памучна вата с плътност най-малко 140 kg / m3. Освен това, ако фасадата впоследствие бъде измазана, важно е изолацията да запази обема и формата си дълго време, да не се отделя и да не се напуква. Ето защо за такава работа, понякога изберете пяна. Въпреки че много експерти смятат, че пяната, подсилена с гипсокартон, е по-подходяща за вътрешна изолация.



Най-важният критерий при избора на материал е топлопроводимостта му. Всъщност този показател отразява ефективността на използването на нагревател. Колкото по-ниско е, толкова по-малко топлина ще се загуби. Важно е също така фасадната изолация да има добра пропускливост на парите и да принадлежи към класа от незапалими материали.

Специалистите също така съветват да се обърне внимание на гъвкавостта му. Ако става въпрос за затопляне на хомогенни плоски площи, както се случва в многофамилни сгради от съветски тип, пяна от пяна също е подходяща. Но ако става дума за криволинейни повърхности на съвременната архитектура, по-добре е да изберете изолация от ролки (например фибростъкло).

За апартаментите, разположени на първите етажи, е важно топлоизолационният слой да е устойчив на въздействието на гризачите и малките вредители. Не забравяйте също така, че нагревателят и другите материали трябва да са нечувствителни към корозия и алкална среда.

Е, ако се интересувате от цената на наемане на скелета - посетете metakon.ru. Само там има най-доброто скеле с разумни цени за наем.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Външна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръцеВъншна изолация за стени, затопляне на стените на къщата отвън със собствените си ръце
Топлоизолация ТехноникаТоплоизолация Техноника
Ефективна дебелина на експандиран полистирол за затопляне на стените в различни региониЕфективна дебелина на експандиран полистирол за затопляне на стените в различни региони
Всички видове вътрешна изолация в дървена къщаВсички видове вътрешна изолация в дървена къща
Избор на материал за изолация на фасадитеИзбор на материал за изолация на фасадите
Изолатор на нагревателяИзолатор на нагревателя
Базалтова памучна вата или минерална вата, която е по-подходяща за затоплянеБазалтова памучна вата или минерална вата, която е по-подходяща за затопляне
Затопляне на фасадата на частна къщаЗатопляне на фасадата на частна къща
Затопляне на фасадитеЗатопляне на фасадите
Стиропор и неговата употребаСтиропор и неговата употреба
» » Външна изолация на апартамента
© 2021 BggeHat.com