Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата

Изолация на спецификациите на URSA за изолация на къщата 1Топлоизолационният материал, наречен URSA, се счита за много добър продукт за изолация на къщи

. Това е толкова популярно, че се извършва не само традиционното затопляне на стени и покриви, но и изолацията на URSA (техническите характеристики на продукта) е широко използвана за изолация на вентилационни тръби и други комуникации.

Срокът на експлоатация на термоизолатора URSA е много дълъг, затова ще помогне да се запази топлината в къщата в продължение на много години и напълно да се справи с проблема за абсорбиране на шума.

Нагревателят URSA е разработен, техническите характеристики на които са много впечатляващи, на базата на обработения стъклопласт shpatelnogo. При производството му се използват в равни части от сода, доломит, пясък и други добавки. Тази смес се загрява до точката на топене, след което се прекарва през специален апарат. Така се формира влакнестата структура на материала (тънките резби на материала се залепват със специален състав).

Разновидности на продуктите на URSA

Строителният пазар в съвременното поколение има няколко продукта, произвеждани в завода URSA. Най-известният и широко разпространен топлоизолационен продукт е нагревател клас URSA GEO, който се основава на фибростъкло.

Също така не по-малко известен топлоизолатора е материалът URSA XPS, произведен чрез екструзия. Най-новите изолационни материали на фирмата са нагреватели URSA PureOne и URSA TERRA.

Най-често срещаната GEO изолация URSA (продуктови ревюта може да се намери на нашия сайт) е направена от екологични материали. Този аспект е строго контролиран по време на производствения процес, поради което нито суровината, нито крайният материал имат вредни компоненти.

Въпреки че URSA GEO визуално изглежда напълно като стъклена вата, той има своите уникални свойства, поради което се използва при определени условия на затопляне.

URSA топлоизолация технически характеристики на изолацията за къщата 2

Друг важен продукт е нагревателят URSA, чиито характеристики са подобни на характеристиките екструдирана полистиролова пяна. Това е URSA XPS материал. Нейната топлопроводимост е много ниска в сравнение с други топлинни изолатори, така че материалът са полезни за топлоизолация на подове на приземни етажи, покриви плоска форма, фасади под мазилка работа, наземни части на къщи, мазета и т. Р .. Понякога това ще помогне за изолиране на железопътния насип , основите на магистрали, кацащи ленти в летищата (материалът е в състояние да издържи на тежки товари).



По отношение на най-новия продукт на фирмата (изолация URSA, техническите характеристики и свойствата на продукта са уникални) PureOne не може да се каже, че е подходящ само за определени конкретни задачи. Благодарение на отличното си качество, той може да се използва не само като нагревател, но и като добра бариера срещу външния шум.

Благодарение на иновационния технологичен процес на URSA, изолационните спецификации са просто впечатляващи. Тя не привлича прах, чувства се естествен материал (вълна или памук), така че е много удобно да работите. URSA PureOne е иновативен материал от фибростъкло, който няма досадни качества.

Топлоизолаторът URSA TERRA е минерален материал. Изолационните характеристики на URSA са необичайни. Тя е много твърда и еластична, има повишена устойчивост на влага и следователно се използва основно за топлоизолация на частни къщи. Той не се намокри, не гори, и е близо до своето свойство на професионални материали.

URSA топлоизолация технически характеристики на изолацията за къщата 3

Технически характеристики на нагревателите URSA

Всички модели от поредицата URSA нагреватели имат следните характеристики:

  • топло- и звукоизолация;
  • гъвкавост и еластичност (това позволява изолацията URSA да бъде поставена възможно най-близо до повърхността, чиито прегледи казват, че е много лесно да го направите сами);
  • достатъчна противопожарна безопасност (повечето видове изолация са незапалими);
  • Простота при монтажните работи (нагревателят е бърз, лесен и лесен за поставяне и нарязване);
  • съпротивление срещу товари (използвани дори при пътно строителство);
  • широка гама от приложения;
  • екологично чист продукт (има сертификати за съответствие).

URSA топлоизолация технически характеристики на изолацията за къщата 4

Инсталирането на материал като изолация URSA (технически спецификации) е много проста. Основното правило - правилното подготовка на повърхността за изолация (можете да ноктите на обикновените дъски или шперплат). Към подготвената повърхност материалът се фиксира с помощта на обикновени винтове (винтове).

Този материал е толкова уникален, че при правилното изчисляване на количеството изолация след покриването на останките, той обикновено не може да остане.

URSA топлоизолационни технически характеристики на изолацията на къщата 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Нагревателят е технически спецификацииНагревателят е технически спецификации
Нагревател урсаНагревател урса
Нагревател от рок вълнаНагревател от рок вълна
Izovol като спецификации и ревюта на отоплителните телаIzovol като спецификации и ревюта на отоплителните тела
Разширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-sРазширен полистирен технически характеристики на изолация psb и psb-s
Спецификации на топлообменника и прегледи на собствениците на домаСпецификации на топлообменника и прегледи на собствениците на дома
Изолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолациятаИзолационни нагревателни ревюта и спецификации на изолацията
Нагревател Knauf технически характеристики на нагревателНагревател Knauf технически характеристики на нагревател
Нагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагревателиНагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагреватели
Ефективна дебелина на експандиран полистирол за затопляне на стените в различни региониЕфективна дебелина на експандиран полистирол за затопляне на стените в различни региони
» » Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
© 2021 BggeHat.com