Типове нагреватели и техните характеристики

Снимка на приютаКаквито и да са най-новите отоплителни елементи, които не сте закупили, независимо колко висока е тяхната ефективност, ако сградата не е изолирана, всичко е за нищо. Ето защо то е точната изолация, която може да ви спести от ненужни разходи. И не само за отопление, но и за вентилация. След запечатването на сградата нагревателите не му позволяват да "диша", което води до втвърдяване на въздуха, развитието на гъби и бактерии. Решаването на проблема за правилното затопляне ще бъде нагревател Приют

, които ще помогнат да се справят с тези проблеми.

Укритие - характеристики, видове и обхват на приложение

Основната характеристика на изолацията на покрива е нейната безопасност. На първо място, обърнете внимание на този вид разходи за изолация хора, които са алергични. Съставът му е полиестерно влакно, закрепено с горещ въздух. Тъй като влакната са еластични, те не се разрушават и не се разпадат, което спестява потребителя от възпаление.

Изолационен покрив СтандартИнсталирането на този материал може да се извърши без респиратор и ръкавици. Важна характеристика на тази изолация е, че се използва като пълнител за меки играчки. При изгаряне подслонът просто се топи, не поддържа процеса на изгаряне и не изхвърля вредни примеси.

Най-новите технологии, използвани при производството на материала, му придават гъвкавост и постоянна стабилност на размерите. Също така влакната не се разпадат, което води до спестяване на материали и до използването на всички, дори и на най-малките остатъци. Топлоизолацията не трябва да се променя след няколко години поради подхлъзване или загуба на свойства в процеса на омокряне. Покритието не абсорбира влагата, поради което не подлежи на гниене и не създава плесен. Гризачи, с удоволствие се заселват в пяна, избягвайте подслон.

Когато сградата е изолирана с Shelter, не можете да похарчите за защита от пара и влага. Самият нагревател ще изпълнява тези функции, като спестява средствата и разходите за време за данниИзолирана светлина на покрива видове работа.

За да изберем подходящ нагревател и да избегнем ненужните разходи, ще се запознаем с цялата линия на Shelter.

Universal ShelterEcoStroy "Standard" е подходящ за широка гама от изолации на сгради и конструкции. Често се използва при строителството на дървени рамки. Материалът се произвежда в рогозки с ширина 600 мм.

Разликата между ShelterEcoStroy "Standard 25" е, че дебелината на слоя е 25 мм. Този тип изолация е предназначена за допълнителна топло- и шумоизолация. Предимството на тази изолация е нейната малка дебелина, която няма да "яде" пространството на стаята.



Вид изолация "Light" е предназначен за изолация на временни сгради, летни сгради и съоръжения за животни.

Укритие "Акустично" освобождаванеФасада за изолация на покриваИзработен е в плочи и е проектиран специално за увеличаване на шумоизолацията.

За затопляне на фасадите се използва Shelter "Facade". Характеризира се с ниска плътност и висока якост.

Топлоизолацията тип "Premium" е предназначена за изолация на сгради с повишени изисквания за здравина. Нагревателят се предлага в рогозки. Силните рогозки дават хоризонтално подреждане на влакната.

ShelterEco "Len" се характеризира с клас на безопасност 1а според NIBE.

Shelter`s Intervent Shelter е разработена с помощта на компании, специализирани в корпуса на телени мрежи. Материалът е предназначен за затопляне на каналите на дървената рамка.

Изолация на покрива

Покриване на инсталациятаПриспособлението за прикриване се прави с помощта на:

  • мозък;
  • релса;
  • изграждане на шотландски език;
  • строителни скоби;

В дървена дограма с височина от 600 мм и височина 2,5 м не се изисква допълнително закрепване на изолацията.

При използване на слепващо лепило е необходимо да се отстрани влагата от повърхността, която ще се залепи. Нанесете с Scotch лента с валяк или пистолет за пулверизиране върху изолацията на убежището и върху стената на сградата. Адхезията може да се регулира, лепилната лента има постоянна лепилна способност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове изолация за покрива и техните характеристикиВидове изолация за покрива и техните характеристики
Топлоизолация и шумоизолация на отоплителни тръбиТоплоизолация и шумоизолация на отоплителни тръби
Нагревател урсаНагревател урса
Типове топлоизолационни материали и свойства на топлоизолаторите за домаТипове топлоизолационни материали и свойства на топлоизолаторите за дома
Изолация на урса технически характеристики на изолацията на къщатаИзолация на урса технически характеристики на изолацията на къщата
Нагревател от рок вълнаНагревател от рок вълна
Нагревател Knauf технически характеристики на нагревателНагревател Knauf технически характеристики на нагревател
Нагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагревателиНагревател на пара техническите характеристики и мнения за нагреватели
Топлинният изолатор отзывы по утеплителюТоплинният изолатор отзывы по утеплителю
Изолационни шубиИзолационни шуби
» » Типове нагреватели и техните характеристики
© 2021 BggeHat.com