Нагревателите от новото поколение са топли и икономични

Сред изобилието от отоплителни уреди е трудно да се намери подходящ вариант за всички параметри днес. За да се затопли добре, но докато консумира малко електричество. Компанията Teplofon се оказа добра в съотношението цена-качество и какво създава (нагреватели):

  • Конвектор (окачен на стената или поставен на пода;

  • инфрачервен-конвекция;
  • Инфрачервена (инсталирана на пода или на тавана).

опции за стена са много удобни - те не заемат място на пода около тях случайно няма да изгори детето. Още по-добър вариант - инфрачервена връзка, прикрепена към тавана. Топлият въздух е по-лек от студения въздух. Към този топъл въздух, както и този, който произвежда нагревателя от тавана надолу на тези, които са на дъното, има възможности за инфрачервен нагревател таван, ефективността на които се измерва при 85.



Всички варианти на нагреватели от този производител работят от 220V мрежа, някои от моделите са снабдени с електронен програмируем термостат. Той (автоматично) определя температурата в помещението, а ако последният е по-ниска от нормата (предварително влезе в програмата на потребителя), Teplofon нагреватели са включени, ако температурата е ОК - инвалиди. По този начин, желаната температура се поддържа без значителни разходи за енергия. Тези устройства с кислород не горят. Ако термостатът не е необходим на програмата, можете да включите ръчен или режим на готовност.

Изглежда, че тези отоплителни уреди са много привлекателни, особено таван и стена. Представлявайки идеално плосък панел, инфрачервените и конвекторни опции не само отопляват помещението, а го декорират. Черно или бяло, бежово, те задължително хармонично ще влязат във всеки дизайн на интериор, особено в модерния.

Тези, които нямат финансови средства за инфрачервени нагреватели, ще използват конвекторни. Благодарение на наличието на колела, те са много удобни да се движат около апартамента, лесно да се транспортират от стая в стая. Електрическите нагреватели на фирмата Teplofon не могат да послужат като основен източник на топлина. Освен ако във всяка стая няма да има 2-3 парчета. Но като допълнителен източник на топлина те са незаменими. Те са необходими и за отопление на помещенията на малка площ - балкони, килери, кухни. В такива малки помещения те могат безопасно да служат като основен източник на топлина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инфрачервен нагревател на тавана - класификацияИнфрачервен нагревател на тавана - класификация
Инфрачервен топъл подИнфрачервен топъл под
Инфрачервено отоплениеИнфрачервено отопление
Инфрачервеният филм на тавана е подходящ и практиченИнфрачервеният филм на тавана е подходящ и практичен
Обикновено отоплениеОбикновено отопление
Как да изберем таванно отопление за лятна резиденцияКак да изберем таванно отопление за лятна резиденция
Топлинният пистолет е начин на топъл живот в студаТоплинният пистолет е начин на топъл живот в студа
Топъл под за баня е по-добър?Топъл под за баня е по-добър?
Конвектори за отопление на водаКонвектори за отопление на вода
Таван IR нагревател - общ прегледТаван IR нагревател - общ преглед
» » Нагревателите от новото поколение са топли и икономични
© 2021 BggeHat.com