Топъл цокъл

Съвсем наскоро, нов начин за отопление на стаята - топъл цокъл. Обмислете предимствата на тази отоплителна система.

Как се различава от конвенционалните отоплителни системи?

Радиаторните батерии отделят топлината си неравномерно. Поради тяхното местоположение под прозореца, те не разпределят топлината в цялата стая. Топлината се издига и не загрява подът и противоположните стени.

В съответствие с инфрачервения диапазон експертите заключиха, че при използване на най-добрата система за первази, топлината се разпределя равномерно във всички посоки и стени.

Монтиране на топъл цокъл

Предимства на тази система:Топъл цокъл.

  • Топлината се разпределя равномерно в цялата стая.
  • Поради местоположението по периметъра на помещението, пространството се запазва.
  • Незаменим и ефективен в стаи с високи тавани.
  • Унифицирано отопление на стени и подове.
  • Висока безопасност и икономичност.
  • Много подходящ за остъклени помещения.
  • Не допускайте кондензиране на прозорците.
  • Нагряването на стените предотвратява появата на гъби и мухъл.
  • Простота на натрупване на тази система.
  • Отличен дизайн и лесна поддръжка.

Кристин Пранл е австралийски производител на тази система, която произвежда най-добрата дъска за топли первази и е най-популярна в Русия.

Принципът на действие на такава отоплителна система

Топъл цокъл е висококачествена и икономична система за отопление.Тази система е монтирана около периметъра на стаята, замествайки обичайното подово покритие. С тази система отопляемият въздух загрява всички стени, като го повдига нагоре. След това стената дава тази топлина на цялата стая. Поради липсата на силна конвекция от пода до тавана, топлината се разпределя равномерно.



Прахът в стаята не се покачва, тъй като топлият въздух се издига много бавно, което е много важно за страдащите от алергии и хората, които имат проблеми с белите дробове. Тази система е много ефективна за стаи с високи тавани. Той е ефективен и в стаи с голям брой прозорци или напълно остъклени помещения. Поради сигурността на тази отоплителна система, всеки предмет на ежедневна употреба е инсталиран близо до нея. И завесите, които имат дължина на пода, няма да страдат от такава система. Топъл цокъл е допълнителна или базирана система за отопление. Тя е свързана с централна и автономна отоплителна система. В селска къща или в страната често се появява влага: топлата перваза на най-добрата дъска ще помогне много тук. Тази система е незаменима за остъклени помещения. Поради генерирания термичен екран не се появява кондензация на стъклената повърхност. Собствениците на апартаменти като отоплителна система ще реши проблема с влагата, плесените и гъбите. Поради затоплянето на стените тази система ще създаде уютно и комфортно помещение.

Той притежава и има редица предимства и в помещения с голяма площ, например магазини, музей, училища, други. Тази система няма да позволи прах и бактерии да се покачват нагоре, което е много важно за помещенията, където се наблюдава голям брой хора.

Функции за инсталиране на системата

Системата от топъл цокъл има много предимства.Тази система има няколко предимства пред традиционното отопление. Тази отоплителна система е инсталирана вместо обичайното завеса около периметъра на помещението. Тя не винаги е подредена по цялата дължина, всичко зависи от вашите изчисления и нужди. Също така е необходимо да се определи вида на тази отоплителна система. Има два вида на тази система: първата работа върху течност под формата на вода или антифриз и електричество, въз основа на работата на обектите. В последната версия електрическият нагревател (TET) е разположен в долната тръба. При първия вариант е необходимо предварително да се обмисли връзката му с автономна или централна отоплителна система.

При електрическата система вземете под внимание безопасната връзка с контакта.

Тази система има специални електронни термостати, които реагират и регулират нивото на температурата. Такива регулатори съществуват в електрически и течни нагреватели. Максималната мощност, необходима за консумация, е 400 W, а минималната мощност е 50 W.

С помощта на регулатора на температурата регулирайте най-приемливата температура. Тази система има няколко плюсове: модерни и висококачествени материали, от които се произвеждат елементите на тази система. Безопасни и устойчиви на износване медни тръби, месингови плочи, затварящи се отгоре с издръжлив и удобен алуминиев профил.

Топлата перваза система е най-ефективна и икономична за малките стаи. Тази отоплителна система може да бъде избрана за почти всеки дизайн на помещение. Има различни варианти на цветове и рисунки, които ще ви помогнат да украсите интериора на вашата къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отоплителни системи на частна къщаОтоплителни системи на частна къща
Отопление на вилатаОтопление на вилата
Оборудваме подовото отоплениеОборудваме подовото отопление
Подгряване на настилкатаПодгряване на настилката
Имате ли нужда от пода и как да го изберете?Имате ли нужда от пода и как да го изберете?
Топъл под в банятаТопъл под в банята
Отопление с инфрачервени нагревателиОтопление с инфрачервени нагреватели
Полагане на инфрачервения топъл под ламинат, какво трябва да знаете за процеса на инсталиране?Полагане на инфрачервения топъл под ламинат, какво трябва да знаете за процеса на инсталиране?
Резервоар за натрупване на отоплителна системаРезервоар за натрупване на отоплителна система
Видове системи за отопление на къщиВидове системи за отопление на къщи
» » Топъл цокъл
© 2021 BggeHat.com