Начини за изолация на балкони

Ако балконът е отворен, първо той трябва да бъде остъклен, така че студът да не тече през прозорците, да слага PVC прозорци с добро качество. Много е важно всички елементи от конструкцията да се прилепват плътно една към друга, така че да нямат чернови.

Балконът трябва да бъде изолиран отвътре, тъй като външната изолация е надеждна и не заема жизнено пространство. Но си струва да се има предвид, че е доста трудно да се направи такава външна структура за балкон.



Обикновено работата започва с подгряването на пода, след това отидете до стените. Присъединявайки се към стената на хола отделно, за да се изолира, не е необходимо. Таванът на балкона не е непременно изолиран, особено ако съседите на върха са изолирали пода на своя балкон.

Материали, които се използват за изолация на балкони:

  1. Екструдирана пяна от полистирол, тя е изработена от смес от полистиролови гранули и пенообразувател. Сместа трябва да се нагрее и да осигури високото си налягане. За да може сместа да се пени добре, използвайте леки фреони и добавете малко количество въглероден диоксид. Готовата плоча се екструдира от екструдера, материалът има клетъчна структура. Фреон, който е в кухините на готовите плочи, бързо се заменя с обикновен въздух. Клетъчният материал е достатъчно лек, благодарение на което изолираната структура не е подложена на деформация под тежестта.
  2. Пяната от полиетилен е отлична изолация за балкона, тъй като държи добре топлината, еластичния и издръжлив материал. Той е изработен от полиетилен, материалът под високо налягане се разпенва с помощта на агент на базата на въглерод. Този изолационен материал се произвежда в ролки, като платното е гладко отвън, от вътрешната страна има много пори. Клетките вътре са пълни с въздух и са плътно запечатани с полиетилен. Пяната от полиетилен е еластична, еластична и не може да бъде развалена от влага. Такъв нагревател е абсолютно безопасен за здравето, не абсорбира влагата, е издръжлив по време на работа.
  3. Пенопластът е широко разпространен изолационен материал, който днес е много популярен. Може да се закупи в почти всеки строителен магазин. Материалът се произвежда в различни размери и дебелини, най-важното е, че пяната има достъпна цена.

За да изберете нагревател за балкона, консултирайте се с експерти, изборът на този или он-лайн материал зависи от вашите предпочитания и от финансовите възможности.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изолирате пода на балкон или лоджия?Как да изолирате пода на балкон или лоджия?
Как да направите остъкляване и изолация на балкони?Как да направите остъкляване и изолация на балкони?
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Завършване на вътрешния балконЗавършване на вътрешния балкон
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
» » Начини за изолация на балкони
© 2021 BggeHat.com