Ефективност на полипропиленовите влакна

Ефективност на полипропиленовите влакна

Влакната или влакната от полипропиленови влакна са синтетични влакна с ниска плътност, които са много издръжливи и се използват почти във всички сектори на строителството. С помощта на влакна е възможно да се подобрят значително силните характеристики на материали като бетон, лепилна смес, гипсов разтвор. Оптичните влакна се използват в различни области и сфери, поради което редица изисквания за този материал са широки.

Fiber е един и същ материал, който спестява строителите от различни проблеми на етапа на изливане на основата. Всъщност използването на фибри се нарича дисперсионно укрепване на бетона. Влакната могат да се смесват в почти всяко решение, което веднага ги подсилва. Основите, създадени с използването на влакна от полипропилен, са устойчиви на механичен стрес, напукване. Тяхната сила също е необичайно висока.

Microarming влакна се използват и за създаване на гипсови продукти, за да се гарантира запазването на създаване години, премахване на вероятността от поява на пукнатини по време на пластмаса свиване мазилка.



Консумира около един килограм на кубичен метър. За да смесите сместа по-равномерно, можете да използвате бетонов смесител или специален смесител за строителството, който се използва при сухи строителни смеси. Смесителят или бетоновият смесител се включват за петнадесет или повече минути. Трябва да се отбележи, че след въвеждането на фибри в разтвора, неговата пластичност и течливост са значително намалени, затова е важно сместа да се използва веднага след приготвянето й.

Влакната се добавя към замазката, за да се гарантира, че при трудни климатични условия няма да настъпи пукнатина. Добавете влакна и към сместа за мазилка. За мазилка с такова решение стената се приготвя - почиства, покрива се с циментово мляко и само след изсъхване се измасва със смес, като предварително се смесва с нея. Допълнителна армировка в този случай не се изисква, което ви позволява да намалите разходите за довършителни работи.

Фибростъкло от полипропилен е широко използвано в момента - добавя се в процеса на производство на пенобетонни продукти, както и за създаване на урни, бетонови тръби, улуци, огради и други конструкции и архитектурни форми. Използването на фибростъкло дава почти уникален резултат, което е трудно да се постигне с други средства.

Е, сайтът santexbaza.ru ще ви помогне да закупите тръби rehau. Има само тръби и фитинги REHAU на конкурентни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Влакна за подови замазкиВлакна за подови замазки
Starry sky stretch ceiling - технологично решениеStarry sky stretch ceiling - технологично решение
Фибростъкло за бетонФибростъкло за бетон
Изолационни шубиИзолационни шуби
Как да изберем правилния килим?Как да изберем правилния килим?
Хижа изолацияХижа изолация
Полипропиленово влакноПолипропиленово влакно
ЧеткаЧетка
Топлоизолационни материалиТоплоизолационни материали
Как да изберем четки и валяци за боядисване?Как да изберем четки и валяци за боядисване?
» » Ефективност на полипропиленовите влакна
© 2021 BggeHat.com